۲۹ مهر ۱۳۸۵، ۱۳:۵۸

بابك محمدي:

"كمدي درام‌هاي زندگي" درباره رويدادهاي كوچه و بازار است

"كمدي درام‌هاي زندگي" درباره رويدادهاي كوچه و بازار است

"كمدي درام‌هاي زندگي" درباره برخورد مردم با يكديگر و اتفاقاتي است كه در كوچه و بازار رخ مي‌دهد. اين نوع داستان‌ها در همه جاي دنيا وجود دارد و هر يك از تماشاگران با توجه به ديدگاه خود با نمايش ارتباط برقرار مي‌كنند.

به گزارش خبرنگار مهر، بابك محمدي نويسنده و كارگردان نمايش "كمدي درام هاي زندگي"، صبح امروز در نشست خبري اين نمايش كه با حضور مائده طهماسبي و افسر اسدي در فرهنگسراي هنر برگزار شد، با بيان اين مطلب گفت: "با اينكه تمام اين داستان هاي كوتاه هستند، اما مي توان روي آنها بحث كرد و در عين حال به عمق اين داستان ها هم توجه داشت و جنبه سياسي آنها را نيز در نظر گرفت."

وي با اشاره به اينكه "كمدي درام هاي زندگي" احتمالا پس از فرهنگسراي هنر در مجموعه تئاتر شهر هم اجرا مي شود، ادامه داد: "براي اجراي نمايش در تئاتر شهر هم صحبت هايي شده، اما هنوز چيزي قطعي نيست. اين نمايش براي اجرا در فرهنگسراي هنر مقداري كوتاه و يك تا دو نمايشنامه از آن حذف شده است. اين كار به دليل اينكه سالن فرهنگسرا چندمنظوره است و برنامه هاي ديگري هم در آن اجرا مي شود، صورت گرفته است."

محمدي با يادآوري اينكه مسئله اساسي در نمايش "كمدي درام هاي زندگي" شخصيت هاي آن است، خاطرنشان كرد: "نقش هاي نمايش با اينكه با هم متفاوت هستند، اما در عين حال بسيار به هم شبيهند. فضاي نمايش و داستان تغيير مي كند اما نقش ها به هم نزديكند و به همين دليل بازيگران حرفه اي مي توانستند آنها را اجرا كنند."

وي ادامه داد: "برخي استان ها هم براي اجراي نمايش علاقه نشان داده اند كه اگر شرايط مناسب باشد تصميم داريم اين نمايش را در اصفهان و ... هم اجرا كنيم. ما با مركز هنرهاي نمايشي سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران قرارداد بسته ايم و آقاي قاضي نظام براي اجراي اين نمايش به ما كمك كردند. آقاي اقدامي رئيس فرهنگسراي هنر هم از زماني كه ما دورخواني نمايش را در فرهنگسراي نياوران آغاز كرديم در آنجا همراه ما بودند و كمك زيادي براي اجراي اين نمايش در فرهنگسراي هنر كردند."

محمدي با بيان اينكه شهرداري ها در تمام دنيا امور فرهنگي را به دست مي گيرند، گفت: "شهرداري ها مدتي است در انجام امور فرهنگي بسيار فعال شده اند و فعاليت هاي خوبي در زمينه تئاتر در فرهنگسرا ها صورت مي گيرد. پس از جنگ جهاني دوم در اروپا فرهنگسرا شكل گرفت و در اين مكان ها براي طبقه كارگر كه فقط شب ها براي ديدن نمايش وقت داشتند و تمامي روز مشغول به كار بودند، نمايش هايي روي صحنه مي رفت و مراكز آمورشي هم براي آنها در فرهنگسراها در نظر گرفته مي شد."

مائده طهماسبي، بازيگر "كمدي درام هاي زندگي"، با اشاره به اينكه بازي در اين نمايش چالش خوبي براي بازيگر تئاتر است، گفت: "تداوم نقش ها در اين نمايش در پنج تا هفت دقيقه است و بازيگر به خوبي مي تواند خود را در نمايش محك بزند. من در اين نمايش شش نقش متفاوت را اجرا مي كنم. در طول اجرا در فرهنگسراي نياوران بعضي شب ها اجرا طراوت خوبي داشت و هر شب با يك تجربه جديد رو به رو بوديم."

وي ادامه داد: "تئاتر نظم خاصي دارد و تمام اتفاقات بايد در زمان مشخص رخ دهد. بر خلاف سينما ما در تئاتر زمان پرتي كمتري داريم، اما يكي از مشكلات ما اين بود كه در يك اتاق كوچك بايد به سرعت لباس هاي هر شخصيت را مي پوشيديم كه اين كار هم بعد از چند اجرا براي ما عادي شد و به راحتي با آن كنار آمديم."

افسر اسدي يكي ديگر از بازيگران اين نمايش گفت: "من چند نقش كوتاه در اين نمايش دارم كه بايد بين هر يك از آنان تفاوت هايي قائل مي شدم. اين نقش ها در بعضي موارد بسيار به هم شبيه بودند و ما بايد طوري انها را اجرا مي كرديم كه تماشاگر گيج نشود و تفاوت هاي ميان آنها را به خوبي حس كند."

نمايش "كمدي درام‌هاي زندگي" به نويسندگي و كارگرداني بابك محمدي از چهارم آبان‌ماه هر شب ساعت 18 در فرهنگسراي هنر روي صحنه مي رود. اين نمايش مجموعه‌اي از 20 قطعه نمايش با رويكرد كمدي ـ انتقادي است كه مدت اجراي هر قطعه بين دو تا پانزده دقيقه است.

در "كمدي درام هاي زندگي" مريم سعادت در هفت نقش، افسر اسدي و احمد ساعتچيان در شش نقش و مائده طهماسبي و محمدرضا جودي هر يك در شش نقش كاملا متفاوت ظاهر مي‌شوند. محمود اكبرشاهي، كاظم سياحي، شيما بخشنده و مژگان جودي ديگر بازيگران اين نمايش هستند.

کد خبر 396669

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha