پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۱:۱۷

در قالب جایزه مصطفی(ص)؛

مشارکت بیش از ۲۰۰ مدرسه افغانستانی در مسابقه دانش‌آموزی نور

مشارکت بیش از ۲۰۰ مدرسه افغانستانی در مسابقه دانش‌آموزی نور

بیش از ۲۰۰ مدرسه در کشور افغانستان با انتشار فراخوان «مسابقه دانش‌آموزی نور؛ گرامیداشت پروفسور جکی یینگ» در این مسابقه مشارکت می کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، همزمان با شروع سال تحصیلی جدید در کشور افغانستان از ابتدای فروردین‌ماه‌، فراخوان مسابقه دانش‌آموزی نور؛ گرامیداشت پروفسور جکی یینگ در مراکز آموزشی و مدارس این کشور توزیع شد و به زودی مدارس سایر کشورهای فارسی‌زبان منطقه را هم پوشش می‌دهد.

تاکنون ۳۰ نفر از اتباع افغانستانی، در مسابقه دانش‌آموزی نور؛ گرامیداشت پروفسور جکی یینگ ثبت نام و در گروه‌های مستقل و چند ملیتی در این مسابقه شرکت کردند. همچنین به صورت کلی تاکنون چهار هزار و ۶۱۵ دانش‌آموز در قالب سه هزار و ۳۳۲ گروه در مسابقه دانش‌آموزی نور؛ گرامیداشت پروفسور جکی یینگ شرکت کرده‌اند.

دومین دوره مسابقه دانش‌آموزی نور؛ گرامیداشت پروفسور جکی‌یینگ در حال برگزاری است و اطلاع‌رسانی فراخوان مسابقه از تاریخ ۲۴ آبان سال ۹۵ آغاز شده‌است.

این مسابقه در سال گذشته با موضوع ساخت فیلم‌های ۶۰ ثانیه‌ای از آزمایش‌های علمی توسط گروه‌های دانش‌آموزی طرح‌ریزی شده است. آزمایش‌ها می‌تواند در تمامی حوزه‌های علمی همچون فیزیک، شیمی، زیست‌شناسی، ریاضیات، نجوم و یا ترکیبی از علوم مختلف باشند.

کد خبر 3967608

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha