مدير پژوهشكده فقه و حقوق پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامي در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام اين خبر گفت : اين مركز از آغاز شكل گيري 64 كتاب پژوهشي به چاپ رسانده است و به زودي شاهد چاپ هفتادمين كتاب پژوهشي پژوهشكده خواهيم بود .
حجت الاسلام احمد مبلغي افزود : جلد اول دوره 10 جلدي "جامعه، حقوق و فقه" پس از تلاشي 3 ساله با مشاركت بيش از 35 استاد حوزه و دانشگاه، مراحل نهايي تاليف خود را طي مي كند. در اين اثر موضوعات حساسي كه براساس تحولات اجتماعي مدرن در عرصه هاي حقوقي ايجاد شده و در آن منابع اندكي موجود بوده و كمتر تحقيقي صورت گرفته، بررسي شده است. با انتشار اين مجموعه تا پايان سال جاري مجموعه آثار تخصصي منتشر شده دراين پژوهشكده به بيش از 85 اثر خواهد رسيد كه در نوع خود در كشور بي سابقه است.
وي افزود: تكميل اعضاي هيئت علمي پژوهشكده و گسترش فضاي پژوهشي اين مركز از ديگر اقدامات صورت گرفته است. ايجاد سايت اختصاصي پژوهشكده فقه و حقوق نيز با هدف ضرورت تعامل با مراكز دانشگاهي داخل و خارج كشور در دستور كار قرار گرفته است.
نظر شما