پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۳:۰۹

نماینده مردم گرگان و آق‌قلا در مجلس شورای اسلامی:

زیر ساخت‌های سرمایه گذاری در گلستان مورد توجه قرار گیرد

زیر ساخت‌های سرمایه گذاری در گلستان مورد توجه قرار گیرد

گرگان- نماینده مردم گرگان و آق‌قلا در مجلس شورای اسلامی گفت: زیر ساخت‌های سرمایه گذاری در گلستان مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، نور محمد تربتی نژاد ظهر چهارشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان گرگان اظهار کرد: شاخص‌ترین عامل توسعه جوامع، عامل انسانی و منابع مدیریتی است و در  شرایط بد یک جامعه اگر مدیران خوبی وجود داشته باشند می‌توانند مشکلات جامعه را حل کنند.

وی با بیان اینکه وظیفه اصلی ما قانون‌گذاری در مجلس است، افزود: وظیفه دیگر ما ارتباط با مردم بوده و مراجعات متعددی از سوی مردم به دفتر ما می‌شود.

تربتی نژاد افزود: مشکلات مردمی که نتوانیم حل کنیم را به ادارات معرفی می‌کنیم و تنها قصدمان از این معرفی رفع مشکلات مردم بوده نه دخالت در کار آن اداره یا سازمان.

نماینده مردم گرگان و آق‌قلا در مجلس شورای اسلامی گفت: برخی از مراجعات به دفتر ما در رابطه با سرمایه‎گذاری است که باید زیرساخت‎های سرمایه‎گذاری در استان مورد توجه قرار گیرد.

وی افزود: مدیران باید مسائل روزمره مردم و مسائل زیربنایی را مورد توجه قرار دهند و از مدیران شهرستان گرگان و آق‌قلا می‌خواهم هم درگرفتن اعتبارات استانی تلاش کنند وهم در جذب اعتبارات ملی چرا که هم استان و شهرستان گرگان و آق‌قلا ظرفیت‌های خوبی وجود دارند.

تربتی نژاد اظهار کرد: باید شرایطی فراهم کنیم که با آمدن هر مسئول کشوری پروژه‌ای برای افتتاح و یا کلنگ زنی وجود داشته باشد تا به شاخص‌های میانگین کشوری برسیم.

وی با بیان اینکه دولت فعلی بدهی ۷۰۰ هزار میلیارد تومانی از دوران دولت‌های دیگر داشته است، افزود: دولت در سیاست‌های خارجی موفق بوده اما کشور ما ظرفیت‌های بالاتری هم دارد و می‌توانستیم  از این موفق‌تر هم باشیم.

نماینده مردم آق‌قلا و گرگان گفت: انتخابات ریاست جمهوری با حفظ بی‌طرفی در ادارات رعایت شود چرا که ممکن است گرایش خاصی داشته باشیم بر له و علیه یک کاندیدایی استفاده شود ، تا آخرین لحظه شرایط رصد می‎شود اگر در جایی خطایی صورت بگیرد با آن برخورد قاطع صورت خواهد گرفت.

۹۸ درصد کاندیدای شوراهای شهر و روستای گرگان تایید صلاحیت شدند

وی با لزوم تشویق و دعوت مردم برای شرکت در انتخابات اظهار کرد: با حضور پرشور در پای صندوق‌های رأی می‌توانیم در منطقه مانور سیاسی دهیم.

تربتی نژاد گفت: بیش از ۹۸ درصد افرادی که برای شوراهای شهر و روستا کاندید شده‌اند تأیید صلاحیت شده‌اند و افرادی هم که تأیید نشده‌اند بیشتر به دلیل نقص مدارک بوده است.

کد خبر 3968833

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha