به گزارش خبرنگار مهر به نقل از رويترز، بيشترين تعداد ادغامها در سطح اروپا رخ داده است به طوري كه از آغاز سال 2006 تاكنون 1.2 تريليون دلار ادغام شركتها در اين منطقه صورت گرفته است كه 41 درصد كل ادغامها محسوب ميشود.
بر اساس اين گزارش، در ايالات متحده آمريكا از ابتداي سال جاري ميلادي تاكنون حجم ادغامها به 1.1 تريليون دلار رسيده كه معادل 36 درصد كل حجم ادغامها در سطح جهان است و نسبت به مدت مشابه سال 2005 رشدي 21 درصدي يافته است.
صنعت تامين مالي كانون ادغامها در سطح جهان در سال جاري بوده است و بالغ بر 458 ميليارد دلار از حجم ادغامها به اين بخش مربوط ميشود و پس از آن بخشهاي مخابرات با 328 ميليارد دلار و خدمات و انرژي با حجم 285 ميليارد دلار ادغام در ردههاي بعدي قرار دارند.
گروه گلدمن ساچ تاكنون در سال 2006 با سهمي 797 ميليارد دلاري از كل حجم ادغامها كه 26 درصد كل ادغامها ميشود پيشتاز شركتهاي جهان است و پس از آن شركت جي.پي.مورگان با 713 ميليارد دلار، و سيتيگروپ با 702 ميليارد دلار در رتبههاي بعدي قرار دارند.
نظر شما