۳۰ مهر ۱۳۸۵، ۱۲:۲۳

رفعت بيات در موافقت با استيضاح وزير جهادكشاورزي:

بركناري طراح خود كفايي گندم سئوال برانگيز است/ اسكندري به برنامه چهارم توسعه بي‌توجه است

بركناري طراح خود كفايي گندم سئوال برانگيز است/ اسكندري به برنامه چهارم توسعه بي‌توجه است

نماينده زنجان، بي توجهي به اجراي برنامه چهارم توسعه و قانون بودجه، عدم رضايت مدني مردم و دست انداركاران كشاورزي و دامداري، كاهش صادرات غيرنفتي و افزايش آشكار قيمت محصولات كشاورزي و دامي در طول وزارت اسكندري را از جمله چالش هاي موجود در وزارت جهاد كشاورزي برشمرد.

به گزارش خبرنگار پارلماني "مهر"، رفعت بيات درجلسه علني امروز مجلس در موافقت با استيضاح وزير جهاد كشاورزي از سوء مديريت منابع انساني در وزارت كشاورزي انتقاد كرد و گفت : تغيير مديريت ها حق تمام دولت ها است اما انتصاب افراد متخصص حق مردم است كه متاسفانه اسكندري اين حق را از مردم گرفته است.

عضو كميسيون بهداشت و درمان با اشاره به آمارهاي وزارت بازرگاني مبني بر كاهش تراز صادرات محصولات غير نفتي ايران نسبت به واردات خاطر نشان كرد: اين ترازهاي منفي ، مغاير با وعده هايي است كه اسكندري در هنگام كسب راي اعتماد مجلس آنها را مطرح مي كرد.

وي همچنين به واردات بيش از يك ميليون تن گندم، كاهش زمين هاي زير كشت پنبه، واردات بي رويه چاي و ميوه و گوشت اشاره كرد .

بيات مشكلات وزارت جهاد كشاورزي را نتيجه مديريت هاي ضعيف و غير متخصص دانست و با اشاره به اعمال تبعيض ناروا و دامن زدن به بحث ويرانگر جهادي و كشاورزي تصريح كرد: عدم توجه به تحقق اهداف دانايي محور در برنامه چهارم توسعه بي توجهي به تخصص وتعهد درانتصاب مديران، عدم ارائه مقررات شرح پست هاي جهادي و كشاورزي، عزل و نصب هاي استاني براساس رابطه رانتي و سياسي بين وزير و برخي نمايندگان از جمله علل ضعف مديريت دراين وزارت است.

بيات گفت: حذف شريعتمدار به عنوان پدر گندم ايران و مهندس كشاورز، طراح اصلي خود كفايي گندم جاي سوال دارد .

نماينده زنجان افزود : نصب افرادي نظير م. ج به عنوان حسابدار گندم نيز مورد اعتراض است لذا اگر بنا است كاهش نيرويي در وزارت مي شد چرا از متخصصان و دلسوزان آغاز شد.

وي با بر شمردن ساير افرادي كه بدون تجربه و تخصص لازم بر مسند برخي مديريت هاي اين وزارت نشسته اند اظهار داشت: متاسفانه دراين وزارت خانه شاهد برخي انتصاب هاي فاميلي بوده ايم.

بيات گفت: وزير بايد در مورد كاهش توليد واكسن موسسه رازي در سال 84 و فاسد شدن آنها توضيح دهد.

وي تصريح كرد: توقف تحقيقات و توليد برنج تراريخته مورد توجه است وزير بايد دراين خصوص نيز پاسخ دهد.

رفعت بيات در پايان عدم اجراي بيمه 50 درصد از محصولات كشاورزي دامي و صنايع دستي، شيلات و غيره ايجاد سيلوهاي مورد نياز كشور، عدم تحقق برنامه مربوط به توليدات گلخانه اي و ساير مواد برنامه چهارم توسعه را از ديگر نگراني هاي موافقان استيضاح عنوان كرد و خواستار توضيح اسكندري شد.

کد خبر 397127

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha