پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۵:۲۵

فرمانده انتظامی مازندران:

انتخابات نمایش اقتدار نظام اسلامی است

انتخابات نمایش اقتدار نظام اسلامی است

ساری - فرمانده انتظامی مازندران از انتخابات به عنوان نمایش اقتدار نظام اسلامی یاد کرد و برگزاری انتخابات سالم و پرشور را راهبرد نظام دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار سید محمود میر فیضی بعدازظهر یکشنبه در نشست با فرماندهان ومسئولان انتظامی استان و شهرستان‌های تابعه در ساری، گفت: انتخابات تجلی مشارکت هوشمندانه مردم در عرصه سیاسی است.

فرمانده انتظامی استان مازندران با اشاره به این‌که انتخابات عرصه مصونیت کشور در برابر تهاجمات دشمن است، تصریح کرد: وحدت و انسجام مردم و مشارکت آنان در عرصه‌های اجتماعی و سیاسی یکی از مهم‌ترین ارکان اقتدار نظام و مردم‌سالاری دینی است.

سردار میر فیضی، تصریح کرد: انتخابات نمایش اقتدار نظام اسلامی است و راهبرد نظام در انتخابات، برگزاری انتخاباتی سالم و ایمن با مشارکت حداکثری مردم است.

وی بابیان این مطلب که وظیفه پلیس تأمین امنیت انتخابات است، اظهار داشت: برای برگزاری انتخاباتی پرشور، تمامی توان خود را برای اجرای این آزمون در پیش رو به کارخواهیم گرفت.

فرمانده انتظامی استان مازندران در ادامه، بیان داشت: مردم مکمل امنیت در نظام جمهوری اسلامی و از مهم‌ترین مؤلفه‌های تأمین‌کننده نظم و امنیت جامعه و نظام مقدس جمهوری اسلامی به شمار می‌روند.

میر فیضی با تأکید بر برقراری تعامل و استفاده از مشارکت‌های حداکثری مردم با همکاری دستگاه‌های تأمین‌کننده امنیت، خاطرنشان کرد: نیروی انتظامی از همراهی و تعامل حداکثری دستگاه‌های مرتبط در تأمین امنیت انتخابات استفاده خواهد کرد تا مردم متدین و ولایتمدار استان با امنیت و آرامش خاطر با حضور در پای صندوق‌های اخذ رأی وظیفه دینی و قانونی خود را به رخ جهانیان بکشند.

کد خبر 3972557

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha