پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۶:۱۴

عضو هیئت رئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس:

تولید در شهرکهای صنعتی استان قزوین رونق دارد

تولید در شهرکهای صنعتی استان قزوین رونق دارد

قزوین- عضو هیئت رئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: در شرایط پس از برجام پویایی و حرکت رو به جلو در بخش صنعت استان قزوین و رونق تولید مشهود است.

به گزارش خبرنگار مهر، سیده حمیده زرآبادی عضو هیئت رئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی ظهر دوشنبه در حاشیه بازدید از چند واحد تولیدی در شهرک صنعتی لیا اظهار کرد: خوشبختانه با حمایتهای دولت در سال گذشته در حوزه حمایت از طرح رونق اقتصادی و رفع موانع تولید و ارائه تسهیلات به واحدهای تولیدی و طرحهای صنعتی شاهد راه اندازی تعداد زیادی از واحدهای راکد و نیمه فعال در استان بودیم و این مهم باید با جدیت در سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال پیگیری شود.

در ادامه این بازدید حمیدرضا خانپور مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی استان با اشاره به تسهیلات پرداختی در طرح رونق افزود: از ابتدای سال گذشته تاکنون ۴۷۳ طرح صنعتی و واحد تولیدی برای دریافت تسهیلات در شهرکهای صنعتی قزوین به بانکهای عامل با هدف رونق اقتصادی، تولید، ایجاد و اشتغال پایدار معرفی شدند که از این تعداد ۱۲۴ طرح صنعتی و واحد تولیدی به میزان یکهزار ۸۲۴ میلیارد ریال تسهیلات دریافت کردند.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس بهمراه مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی، مدیر کل تعاون، کار ورفاه اجتماعی و مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان از  واحدهای صنعتی در شهرک صنعتی لیا بازدید کرد.

کد خبر 3973585

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha