پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۸:۰۳

با رد رشوه‌های وسوسه انگیز؛

سرباز وظیفه، مانع ورود و توزیع مواد مخدر در زندان شد

سرباز وظیفه، مانع ورود و توزیع مواد مخدر در زندان شد

اعضای شبکه‌ای که قصد وارد کردن مواد مخدر به یکی از زندان­های کشور را داشتند با هوشیاری و وظیفه ­شناسی سرباز یگان حفاظت به دام قانون افتادند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سازمان زندان‌ها، اعضای باند تبهکاری که با ارائه پیشنهاد رشوه تحویل یک دستگاه خودرو گرانقیمت و مقادیر زیادی پول نقد در ازای حمل موادمخدر توسط یکی از سربازان به زندان قصد فریب وی را داشتند با هوشیاری سرباز وظیفه در دام قانون گرفتار شدند.

دکتراصغر جهانگیر، رئیس سازمان زندان‌ها در دیداری که به منظور قدردانی از اقدام این سرباز وظیفه شناس صورت گرفته بود گفت: شما سربازان تأمین کنندگان امنیت و آینده سازان این کشور هستید و باید با شناخت و آگاهی کامل در اجرای وظایف خود نهایت تلاش خود را بکار گیرید.

رئیس سازمان زندان­ها ضمن تبریک به خانواده­هایی که چنین فرزندانی را تحویل جامعه می­دهند گفت: جوانان ما انسان­های پاک و زلالی هستند که باید قدر آنها را بدانیم و برای تأمین آینده آنان بسترهای لازم را فرراهم آوریم.

وی در این دیدار با اهدای یک جلد کلام‌الله مجید و هدیه نقدی از سرباز وظیفه طباطبایی قدردانی کرد.

سرهنگ ایزدخواه فرمانده یگان حفاظت زندان­های کشور در تشریح این واقعه گفت: افراد ناشناسی با مراجعه به طباطبایی سرباز یگان حفاظت که در مرخصی به سر می­برد به وی پیشنهاد وسوسه انگیزی در ازای حمل مواد مخدر از نوع شیشه در دو مرحله به زندان را نمودند که سرباز وظیفه شناس بلافاصله موضوع را به مافوق خود اطلاع و طی یک نقشه طراحی شده و عملیات پلیسی – قضایی، افراد این شبکه مخوف دستگیر و تحویل مراجع قضایی گردیدند.

وی در خصوص اقدامات صورت گرفته در خصوص پیشگیری از ورود موادمخدر به داخل زندان­ها گفت: آموزش و توجیه سربازان وظیفه که به خاطر جوانی و کم تجربگی بیشتر در معرض آسیب­ هستند یکی از اقداماتی است که در سال­های اخیر مورد توجه جدی قرار گرفته است.

کد خبر 3974659

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha