به گزارش خبرنگار مهر، سید فضل الله قریشی بعد از ظهر سه شنبه در گردهمایی مسئولین مراکز جهاد کشاورزی استان اظهارداشت: حمایت از زنحیرههای تولید از مهمترین سیاستهای وزارت جهاد کشاورزی است و در این راستا باید تولیدکنندگان واحدهای پرورش مرغ گوشتی استان نیز با رعایت استانداردهای جهانی تولید مرغ در بین اوزان ۱۲۰۰ تا ۱۸۰۰ کیلوگرم در مدت زمان پرورشی ۴۲ روز جهت دستیابی به بازارهای جهانی و توسعه صادرات محصولات تولیدی خود تلاش کنند.
وی با بیان اینکه مهمترین هدف ازاجرای این طرح، افزایش بهره وری، کاهش ضایعات، توسعه صادرات، افزایش کیفیت گوشت مرغ و بهبود شرایط بهداشتی فرایند تولید تا عرضه گوشت مرغ است خاطر نشان کرد: در راستای ترویج فرهنگ مصرف مرغ سایز و افزایش آگاهی عمومی مردم در این زمینه ۳ هزار پوستر ترویجی، ۵۴ بنر و انیمشین تلویزیونی تهیه و تدراک دیده شده است.
قریشی ادامه داد: در فاز اول مرغ قابل بسته بندی به صورت کامل با میانگین وزن ۱.۸ کیلوگرم و حداکثر وزن لاشه ۲.۲ کیلوگرم امکان پذیر بوده و وزنهای بالاتر میبایستی بصورت قطعه بندی عرضه گرددو حداکثر سن کشتار ۴۲ روزه خواهد بود.
وی خاطر نشان کرد: با توجه به وجود تعداد ۷۱۲ واحد پرورش مرغ گوشتی در استان، با اجرای طرح کاهش سن پرورش، تعداد دورههای جوجه ریزی در طول سال افزایش پیدا کرده و باعث رونق اقتصادی درتمامی حلقههای صنعت طیور استان خواهد شد.
قریشی، افزایش قدرت خرید مردم، کاهش میزان چربی و دور ریز لاشه و افزایش خوش خوراکی و تردی گوشت مرغ، همچنین ارتقای سلامت تولید و ماندگاری گوشت سفید مرغی را ازمزایای عملیاتی شدن این طرح عنوان کرد.
وی یاد آورشد: به منظور مبارزه با بیماری آنفولانزای فوق حاد پرندگان و نیز رعایت بهداشت هر گونه کشتار و فروش مرغ زنده در استان به ویژه در جنوب آذربایجان غربی که بیشتر رواج دارد، ممنوع بوده و در صورت مشاهده با متخلفان به شدت برخورد میشود.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی نیز در این نشست گفت: ۳۳ درصد از کارکنان سازمان جهاد کشاورزی در سطح استان در مراکز خدمات کشاورزی دهستانها مشغول فعالیت هستند.
مسیحا مدنی افزود: تعداد ۴۷۳ نفر نیروی انسانی متخصص کشاورزی در سطح این مراکز در استان مشغول فعالیت هستند که باید از توانمندیهای این کارشناسان بیشتر از گذشته در جهت افزایش راندمان بخش کشاورزی استفاده کرد و بسترهای لازم برای عملی کردن کشاورزی مدرن با اجرای پهنه بندی مذکور در استان را فراهم کرد.
وی خاطر نشان کرد: برخورداری از برنامه راهبردی برای توانمند سازی مدیران کنونی، ترویج فرهنگ شایسته سالاری، توسعه و پرورش مدیران آینده اهداف این پروژه را تشکیل میدهد.
معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی نیز با توجه به شعار امسال گفت: مقام معظم رهبری تاکید زیادی در زمینه اقتصاد مقاومتی دارند وکشاورزی هم یکی از راههای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی است که در رونق اقتصادی و اشتغال زایی تأثیر بسزایی دارد.
رسول جلیلی افزود:: با توجه به ابلاغ برنامه ششم توسعه اقتصادی کشور، در سال ۹۶ متوسط رشد سالانه اشتغال در بخش کشاورزی استان ۹.۳ درصد در نظر گرفته شده است که با در نظر گرفتن سهم ۳۲.۸ درصدی اشتغال در بخش کشاورزی استان که در مقایسه با میانگین متوسط کشوری که ۱۷.۹ درصد رقم قابل توجهی است در این راستا برنامه ریزی لازم جهت تثبیت و ایجاد اشتغال با بکارگیری برنامههای عملیاتی جهت افزایش بهره وری و ارزش افزوده محصولات کشاورزی استان با مدیریت جهادی در دستور کار سازمان قرار دارد.
وی ادامه داد: برنامه عملیاتی بهره وری سازمان جهاد کشاورزی در ۴ محور اساسی و ۴۴ بند تدوین شده است که شامل ارتقای بهره وری آب کشاورزی، تولید محصولات اساسی برای تأمین امنیت غذایی، ارتقای بهره وری نیروی انسانی شاغل در سازمان از طریق مدیریت و توانمند سازی منابع انسانی و مدیریت سبز است.
نظر شما