به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر، سید حسین حسینی محمدی با حضور مدیرعامل صندوق توسعه صنایع دریایی کشور ضمن بازدید از واحدهای تولیدی شناور سازی استان اظهار داشت: شرکتهای شناور سازی مستقر در استان با ظرفیت های مختلف در زمینه تعمیر و ساخت انواع شناورها، توانسته است بیش از سه هزار نفر را مشغول به فعالیت کند.
حسینی محمدی با حضور در شرکت شناورسازی بازدید و مسائل و مشکلات مربوطه را مورد بررسی قرار داد و ابراز امیدواری کرد: با کمکهای ویژه و سیاستهای حمایتی صندوق توسعه صنایع دریایی نظیر تسهیلات ساخت شناور، تعمیرات شناور، سرمایه در گردش، تسهیلات کارمزد ضمانتنامه، شاهد رشد و توسعه مطلوبی در آینده نزدیک هم راستا با سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال باشیم.
وی با اشاره به اینکه صنعت کشتیسازی به عنوان یکی از صنایع استراتیژیک عامل توسعه و رشد صنایع جانبی مختلف است عنوان کرد: استان بوشهر در بخش شناور سازی دارای ظرفیتها و مزیتهای بالفعلی است که میتوان با برنامهریزی و سیاستگذاری مدون اشتغال قابل توجه ای را ایجاد کرد.
نظر شما