پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۷:۰۸

فرماندار بهشهر:

مدیران علیه داوطلبان انتخابات فعالیت نکنند

مدیران علیه داوطلبان انتخابات فعالیت نکنند

بهشهر- فرماندار بهشهر ضمن تأکید بر عدم حضور مدیران دولتی و کارکنان در انتخابات و تبلیغات له یا علیه کاندیداها گفت: مدیران بیشتر از همیشه در این زمینه دقت و توجه کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، سید خالق سجادی عصر روز چهارشنبه در جلسه شورای اداری بهشهر افزود: همه افراد دارای سلایق سیاسی هستند اما مدیران و کارکنان دولتی حق ندارند در کارهای دولتی این سلایق را وارد کرده و دخالت دهند.

وی گفت: تأکید بر عدم استفاده از امکانات دولتی له یا علیه کاندیداها از تاکیدات موکدی است که بارها اعلام‌شده است؛ ضمن اینکه باید امکانات و تجهیزات موردنیاز توسط مدیران ادارات برای مسئولان برگزاری انتخابات فراهم شود.

فرماندار بهشهر بابیان اینکه خودرو یکی از نیازهای مهم و اساسی برای انتخابات است، یادآور شد: امیدواریم همه مدیران برای این امر وارد عمل شده و خودروهای موردنیاز را برای این دوره از انتخابات از خودرو سواری، مینی‌بوس، شاسی‌بلند و... فراهم کنند.

این مسئول ادامه داد: اینکه مدیری بعد از ساعت اداری پاسخگوی تلفن همراه خود نباشد، قابل‌پذیرش نیست و در ایام انتخابات باید همه تلفن‌های مدیران باز باشد و مدیران بدون هماهنگی فرماندار از حوزه کاری خود خارج نشوند.

سجادی، با اعلام اینکه نقاط ضعف و قوت در تمام دولت‌ها وجود دارد و این دولت هم دارای نقاط ضعف و قوت است، افزود: همان‌طور که نباید از امکانات دولتی له یا علیه کاندیداها استفاده شود و نباید تبلیغات انجام شود ما به‌عنوان کارگزار دولت موظف به حمایت از عملکرد دولت هستیم و نباید اجازه دهیم به دولت ظلم شود.

وی با انتقاد از عدم به‌موقع برخی از مدیران در جلسات مختلف گفت: این عدم حضور و یا تأخیر برخی از مدیران شایسته مدیران نظام اسلامی نیست و باید با برنامه‌ریزی مناسب برای رفع مشکلات کارهای عملی انجام دهیم.

کد خبر 3975626

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha