پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱ آبان ۱۳۸۵، ۱۱:۰۵

لوكا بوناچيچ در گفتگو با مهر :

سپاهان تيم برتر ميدان بود/ رسانه هاي ايران غير منصفانه فقط از استقلال و پرسپوليس حمايت مي كنند

سپاهان تيم برتر ميدان بود/ رسانه هاي ايران غير منصفانه فقط از استقلال و پرسپوليس حمايت مي كنند

سرمربي تيم فوتبال سپاهان گفت: تيم ما در بازي برابر پرسپوليس مستحق كسب پيروزي بود و تنها در دقايق پاياني تيم حريف بهتر از سپاهان بازي كرد.

لوكا بوناچيچ پس از كسب تساوي بدون گل برابر پرسپوليس  در گفتگو با خبرنگار مهر در اصفهان افزود: با توجه به شناختي كه از پرسپوليس داشتيم مي دانستيم كه دروازبان آنها با تجربه نيست و خط دفاعشان نيز با مشكلاتي روبروست. به همين دليل تاكتيك مقابله با آنها را طرح ريزي كرديم و چهار پنج موقعيت بسيار خوب گلزني نيز داشتيم اما به ثمر نرسيد ولي در هر حال بازي پايان يافته و بايد به ادامه ليگ برتر فكر كنيم.

بوناچيچ گفت: تعويض هايي كه انجام دادم جواب نداد. به همين دليل تيم حريف در ده دقيقه پاياني بهتر ظاهر شد. ازطرفي فضاهاي موجود در تيم پرسپوليس نيز بهره كافي نبرديم تا نتيجه اي بجز تساوي عايد ما نشود. در حاليكه سپاهان در مجموع بهتر از پرسپوليس ظاهر شد.

سرمربي سپاهان با اشاره به برنامه تيمش دربهره گيري از ضربات ايستگاهي گفت: ازآنجائيكه حميد عزيز زاده در تمرينات روي ارسال ضربات ايستگاهي بسيار خوب عمل مي كرد اما در طول بازي اين محمد نوري بود كه نسبت به زدن اين ضربات پيشقدم مي شد و درمجموع ما نتوانستيم بهره كافي را از شروع مجدد ما بگيريم.

بوناچيچ گفت: مطبوعات در قبال فوتبال ايران منصفانه عمل نمي كنند. به طوريكه دراكثر اوقات از پرسپوليس و استقلال مطلب مي نويسند و به ديگر تيم ها بي توجهي مي كنند و اين اتفاق در طول سه سالي كه من در ايران بودم تكرار شده است. اين در شرايطي است كه ديگر تيم ها هم شايستگي خود را در فوتبال كشور بارها به اثبات رسانده اند و درواقع اقتدار فوتبال ايران با تمام تيم هاي تهراني وشهرستاني نمود مي يابد نه فقط با پرسپوليس و استقلال.

کد خبر 397605

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha