پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۵:۰۳

حسن بیگی:

تبلیغاتی که منطبق برموارد قانونی انتخابات نباشند جمع آوری می شوند

تبلیغاتی که منطبق برموارد قانونی انتخابات نباشند جمع آوری می شوند

اراک- رئیس ستاد انتخابات استان مرکزی گفت: هرگونه اقدام خلاف قانون در جریان تبلیغات انتخاباتی در استان رصد شده و تبلیغاتی که منطبق بر موارد قانونی انتخابات نباشند، جمع آوری می شوند.

شکرالله حسن بیگی روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران در اراک با اشاره به اینکه طی روزهای اخیر مباحثی در رابطه با جمع آوری برخی بنرهای کاندیداهای انتخابات در استان مرکزی مطرح شده، اظهار داشت: اگر منظور جمع آوری بنرهایی است که برخلاف قانون در خیابان‌ها و بلوارها نصب شده، باید بگوییم هر بنری که برخلاف قوانین نصب شود، طبق قانون جمع آوری خواهد شد و دستگاه قضایی هم به این مساله ورود پیدا کرده است.

رئیس ستاد انتخابات استان مرکزی افزود: استاندار به عنوان رئیس شورای تامین استان به فرمانداران ابلاغ کرده که با هماهنگی‌های لازم از طریق همه عواملی که در برقراری امنیت دخیل هستند، مراقبت خاص و ویژه ای بر امور داشته باشند که بنرهای نامزدها پاره نشود و اگر ما معتقدیم که بایستی انتخاباتی اخلاق‌مدار و قانون‌مدار برگزار کنیم این گونه اظهار نظرها دور از اخلاق است.

حسن بیگی تصریح کرد: امنیت فضای کنونی کشور که به برکت حضور مردم در صحنه و با چشمان تیزبین نیروهای امنیتی و اطلاعاتی و اقتدار نیروهای نظامی و انتظامی تحت زعامت فرماندهی معظم کل قوا رقم خورده، نباید توسط طرفداران نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری و شوراها خدشه دار شود  رهبر معظم انقلاب هم بر این نکته تاکید دارند.

رئیس ستاد انتخابات استان مرکزی اضافه کرد: با برهم زنندگان امنیت عمومی و نظم انتخابات برخورد جدی خواهد شد و برای روز برگزاری انتخابات و پس از آن طرح های امنیتی خاصی در استان پیش بینی شده است.

حسن بیگی تاکید کرد: تمامی ۱۴۲۰ شعبه اخذ رای شوراها و ۱۰۷۰ شعبه اخذ رای ریاست جمهوری توسط نیروهای انتظامی حفاظت می شود و در صورت کمبود نیرو از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و بسیج نیز کمک گرفته خواهد شد.

کد خبر 3976236

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha