پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۷:۱۵

ماتیس در واکنش به اعتراضات آنکارا؛

آمریکا به امنیت ترکیه متعهد است

آمریکا به امنیت ترکیه متعهد است

وزیر دفاع آمریکا در دیدار با نخست وزیر ترکیه در واکنش به اعتراضات مقامات آنکارا به تسلیح کردهای سوری از سوی واشنگتن اعلام کرد که آمریکا امنیت ترکیه متعهد است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، «جیمز ماتیس» وزیر دفاع آمریکا در دیدار با «بنعلی ایلدریم» نخست وزیر ترکیه، در واکنش به اعتراضات مقامات آنکارا به اقدام واشنگتن در تسلیح کردهای سوری اعلام کرد که آمریکا متعهد به امنیت ترکیه است. 

مقامات ترکیه از جمله «مولود چاوش اوغلو» وزیر خارجه ترکیه، روز گذشته انتقادت تندی را به دلیل اقدام آمریکا در تسلیح کردهای سوری، متوجه واشنگتن کرده بودند.

به گفته مقامات ترک، تسلیحات ارسالی آمریکا برای کردهای سوری در نهایت در اختیار حزب کارگران کردستان (پ.ک.ک) قرار می گیرد و پ.ک.ک  از این تسلیحات علیه آنکارا استفاده می کند.

کد خبر 3976330

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha