پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۶:۰۵

سالهای بدون جام ادامه دارد؛

قلعه‌نویی باپرستاره‌ترین تیم به جام نرسید/حق تراکتور قهرمانی بود

قلعه‌نویی باپرستاره‌ترین تیم به جام نرسید/حق تراکتور قهرمانی بود

تیم فوتبال تراکتورسازی که در ابتدای فصل پرستاره‌ترین تیم ایران شد و از آن به عنوان شانس اول قهرمانی نام برده می‌شد نه تنها در لیگ بلکه در جام حذفی هم قهرمان نشد.

به گزارش خبرنگار مهر،  شکست تراکتورسازی در مسابقه فینال جام حذفی باشگاههای کشور را شاید بتوان پایان تلخی دیگر برای امیر قلعه نویی به شمار آورد آن هم با گذشت ۴ فصل از روند ناکامی های بی پایان مردی که دیگر شباهتی به مربی همیشه پیروز سال های نه چندان دور ندارد.

امیر قلعه نویی سرمربی موفق باشگاههای استقلال و سپاهان که ۵ بار فاتح رقابت های لیگ برتر شده است درست بعد از پایان یک فصل موفق در سال ۹۱ از روزهای درخشان خودش دور شد و در خرمشهر چهارمین فصل ناکامی های  خودش را به نقطه پایان رساند.

قلعه نویی در استقلال دو عنوان ناامید کننده پنجم و ششم جدول را کسب کرد و پس از جنجال ها و اختلافات گسترده با برخی از بازیکنان و کادر مدیریتی در حالی که دیگر جایگاه خوبی نزد هواداران این باشگاه هم نداشت از استقلال جدا شد. اما در تبریز هم تغییری در روند کاری قلعه نویی ایجاد نشد. کسب یک عنوان چهارمی لیگ در فصل گذشته خواسته هواداران تراکتورسازی را برآورده نمی کرد.

در فصل جاری هم با وجود هزینه های سنگین این باشگاه و خرید بازیکنان گرانقیمت، درحالی که پس از جذب تمامی بازیکنان مورد نظر قلعه نویی گفته می شد پرمهره ترین و پرستاره ترین تیم لیگ برای قهرمانی در دو جام در اختیار سرمربی سرخ های تبریز قرار گرفته ، هر دو جام از دست رفت.

شاید وقت آن رسیده امیر قلعه نویی که همواره با تکیه بر توفیق در نقل و انتقالات و جذب بهترین های لیگ تیم های خودش را به موفقیت رسانده راه و روش متفاوتی را در رقابت با سایر مدعیان و رقبای اصلی خودش تجربه کند.

حالا که پرسپولیس، استقلال و حتی سپاهان با مهره هایی کمتر و کم هزینه تر می توانند عملکرد بهتری از تیم های پرستاره قلعه نویی داشته باشند می توان گفت عصر موفقیت های پیاپی قلعه نویی به پایان رسیده و پرافتخارترین مربی لیگ برتر باید با اندیشه های تازه ای به میدان رقابت بازگردد؟

کد خبر 3976520

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • سلام IR ۰۰:۰۹ - ۱۳۹۶/۰۲/۲۳
      0 0
      استقلال و پرسپولیس و سپاهان با مهره های کمتر. ..... اونا که هر چی پول این مملکت هست خرج خرید ستاره ها میکنن
    • مهدی IR ۰۳:۵۲ - ۱۳۹۶/۰۲/۲۳
      0 0
      قلعه نویی همون موقشم اگه دستای پشت پرده کمکش نمیکردن مطمئن باشید 1 جام هم کسب نمیکرد کسی که با لابی گری و ... بخواد موفقیت کسب کنه عاقبتش همینه