پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۵:۴۶

گزارش خبرنگار مهر از باکو؛

استکی: بوکسور کامرونی مثل دیوار بود

استکی: بوکسور کامرونی مثل دیوار بود

مربی تیم ملی بوکس پی از صعود نماینده ایران به مرحله یک چهارم گفت: حریف کامرونی مرادخانی مثل دیوار بود

به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به باکو، رضا مرادخانی امروز نخستین دیدار خود در مسابقات بوکس وزن +٩١ کیلوگرم بازی های کشورهای اسلامی را با برتری برابر حریف کامرونی تمام کرد و به مرحله یک چهارم نهایی راه یافت.

علیرضا استکی پس از این مبارزه از عملکرد مرادخانی ابراز رضایت کرد و گفت: مبارزه جانانه ای بود و مرادخانی به خوبی توانست برابر حریف خوب کامرونی مسابقه دهد. این حریف کامرونی بسیار قدرتمند بود و انگار ضربه های بوکسور ما به دیوار برخورد می کرد.

وی با بیان اینکه این مسابقه برای شروع کارمان خوب بود، در مورد حریف اردنی که در مرحله یک چهارم نهایی باید رو در روی مرادخانی قرار بگیرد، گفت: این بوکسور اردنی قدرتمند است، وی با وجود جثه کوچک فوق العاده قوی است اما ما باید پیروز شویم چون از گذشته یک برد از این بوکسور طلبکار هستیم.

مربی تیم ملی بوکس در پایان تاکید کرد: همه بچه ها در بهترین فرم خود هستند و می خواهیم بهترین نمایش را در باکو داشته باشیم.

کد خبر 3976729

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha