پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۴:۲۹

وزیر تعاون:

طرح « روستای بدون بیکار» در کشور اجرا می شود

طرح « روستای بدون بیکار» در کشور اجرا می شود

بابلسر - وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، توانمندسازی، طرح روستای بدون بیکار و توانمندسازی روستاییان را ازجمله برنامه‌های پیش رو بیان کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی ربیعی ظهر شنبه در مراسم همایش اعطای نخستین احکام بازنشستگی پیش از موعد بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر مازندران بابیان اینکه در دولت تدبیر و امید برخلاف سیاست صدقه‌ای که رضایت کوتاه‌مدت ایجاد می‌کرد، سیاست‌هایی اتخاذ شد تا گشایشی برای خانواده‌های مستمند ایجاد شود.

وی افزود: روستاهای ما در حال تبدیل‌شدن به حاشیه‌نشین بودند و ما تلاش کردیم تا مهاجرت معکوس به سمت روستاها داشته باشیم و مشارکت اقتصادی روستاییان را افزایش دهیم.

وی توسعه منطقه‌ای در روستاها را ازجمله برنامه‌ها بیان کرد و گفت: همه روستاها ازنظر جمعیت، مزیت و خدمات مورد شناسایی قرارگرفته است.

وزیر تعاون به توانمندسازی روستاها اشاره کرد و گفت: سازمان فنی و حرفه‌ای مکلف به مهارت افزایی در روستاها شده است و این طرح در پنج استان در سال قبل آغازشده است.

ربیعی، بابیان اینکه حوزه‌های مخابراتی به غالب روستاها برده شده است گفت: این طرح به سمت روستاهای سمت ۱۰ خانوار نیز در حال پیشرفت است و به بیش از ۹۰ درصد روستاهای کشور در برنامه گازرسانی قرارگرفته است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با عنوان اینکه باید زندگی در روستا مقرون‌به‌صرفه شود گفت: مشاغل روستایی در کنار کشاورزی در هفت استان به‌صورت نمونه اجرایی شد و مشاغلی مانند انبارداری، لجستیک کشاورزی، صنایع تبدیلی، بوم گردی و گردشگری روستایی ازجمله طرح‌ها است.

وی افزود: همچنین مشاغلی مانند زنبورداری و نوغانداری به‌عنوان خوشه مزیت در روستاها شناسایی‌شده است و در کنار آن نسبت تقویت تعاونی‌ها اقدام شده است.

وی از پرداخت سه هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان تسهیلات در سال قبل به تعاونی‌ها خبر داد و گفت: ایجاد صندوق‌های خرد مالی در روستاها ازجمله برنامه‌های پیش روی است.

وزیر تعاون طرح روستای بدون بیکار را از دیگر طرح‌های وزارت کاربر شمرد و گفت: بنابراین است که هر روستا با مشارکت روستاییان نسبت به تشکیل صندوق خرد روستایی اقدام کند و اقتصاد مردم را شکوفا کند.

وزیر تعاون تصریح کرد: در استان مازندران می‌توان محورهای توسعه را برای اساس روستاها قرارداد و مازندران و گردشگری و کشاورزی آن می‌تواند محور توسعه قرار گیرد.

کد خبر 3977478

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha