فریدون همتی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص شور و نشاط انتخاباتی حاکم در استان گفت: در خصوص انتخابات چون مجری وزارت کشور و نظارت با شورای نگهبان و پیشگیری از تخلفات با دستگاه قضایی است با گستره ای که انتخابات دارد بستر انتخاباتی پرشور و قانونمندی در استان مهیا شده است.
وی افزود: در اجرا و استقرار صندوق ها و حفظ صندوق ها با کمک نیروهای امنیتی و انتظامی مشکلی نداریم و این کار نیز بخوبی در حال برنامه ریزی است.
استاندار قزوین تصریح کرد: در روز جمعه آینده دو انتخابات مهم در پیش رو داریم که تامین امنیت، نظارت و اجرا و پیشگیری از تخلف، با هماهنگی خوبی که صورت گرفته تلاش می کنیم با وحدت و هماهنگی مناسب وظیفه خود را برای در کنار هم قرار گرفتن نیروهای دست اندرکار بخوبی انجام دهیم تاحماسه بزرگ مشارکت رقم بخورد.
همتی تصریح کرد: مشارکت گسترده مردم مانند گذشته می تواند دشمنان را ناامید و دوستان را امیدوار کند و یک حماسه بزرگ اجتماعی را ایجاد کند تا پشتوانه نظام باشد وبتوانیم درمجامع بین المللی با اقتدار حقوق مردم را استیفا کنیم.
وی اضافه کرد: با اوج گرفتن تبلیغات امیدواریم همه گروهها، کارمندان، ورزشکاران، روحانیون، دانشجویان، دانش آموزان، زنان و سالمندان وارد صحنه شوند تا شور انتخابات بیشتر شود.
استاندار بیان کرد: باید مراقب باشیم برخی از این فضای رقابت بانشاط سوء استفاده نکنند و شادابی در اوج آرامش و هماهنگی و احترام به یکدیگر در فضای انتخابات حاکم شود تا در کنار نشاط زیر پوشش امنیت کامل بتوانیم با قانون مداری به مشارکت گسترده برسیم.
همتی یادآورشد: انتظار داریم اختلاف سلیقه ها در انتخاب نامزدها در میان خانواده ها اختلاف ایجاد نکند بلکه موجب نشاط بیشتر شود وضمن احترام به دیدگاه دیگران با رفاقت بیشتر بتوانیم به نشاط این انتخابات کمک کنیم.
وی اضافه کرد: برخی دوست دارند در این صحنه های احساسی و تبلیغاتی مشکل ساز شوند که باید هوشیار باشیم و با کمک همه هواداران و طرفداران آنها اجازه ندهیم این فضای مطلوب و با نشاط آسیب ببیند.
استاندار قزوین درموردتخریب فضای انتخاباتی ومشکلات احتمالی ایجاد شده درنحوه تبلیغات اظهارداشت: تاکنون مشکل خاصی نداشتیم البته برخی مسائل مانند پاره کردن پوستر نامزدها، پاشیدن رنگ دیده شده که مشکل ساز نیست و با تذکر آن را حل می کنیم.
وی اضافه کرد:انتظار داریم نامزدها و هواداران آنها اخلاق اسلامی را در تبلیغ مورد توجه قرار دهند و نگذارند این فضای پرشور و نشاط با بداخلاقی عده ای دچار تنش و مشکل شود.
استاندار یادآورشد:روزجمعه همه باهم خواهیم آمد تا رویدادی حماسی رارقم بزنیم و برگ زرین دیگری را در تاریخ انقلاب اسلامی به ثبت برسانیم.
نظر شما