پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۵:۲۰

استاندار بوشهر:

بزرگترین مجتمع ورزش‌های آبی کشور در بوشهر احداث می‌شود

بزرگترین مجتمع ورزش‌های آبی کشور در بوشهر احداث می‌شود

بوشهر - استاندار بوشهر گفت: با حضور وزیر ورزش و جوانان در هفته جاری عملیات اجرایی بزرگترین مجتمع ورزش‌های آبی کشور با دو هزار و ۴۰۰ متر مربع آغاز می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی سالاری ظهر شنبه در آئین تجلیل از کارآفرینان برتر استان بوشهر اظهار داشت: در راستای توسعه استان بوشهر اقدامات خوبی صورت گرفته است و طرح‌های بسیار مهمی را در دست اجرا داریم.

وی با اشاره به افزایش ۱۰ برابری پهنای باند اینترنت استان بوشهر در دو سال اخیر، بیان کرد: استان بوشهر دارای رتبه نخست پهنای باند اینترنت در جنوب کشور است.

استاندار بوشهر اضافه کرد: ۹ دهکده گردشگری در استان بوشهر طراحی شده است که نقش بسیار مهمی در توسعه صنعت توریسم و ایجاد اشتغال و درآمدزایی خواهد داشت.

وی خاطرنشان کرد: با حضور وزیر ورزش و جوانان در هفته جاری عملیات اجرایی بزرگترین مجتمع ورزش‌های آبی کشور با دو هزار و ۴۰۰ متر مربع آغاز می‌شود.

سالاری با اشاره به تکمیل  فاز نخست دهکده گردشگری در کنگان، دیر و بنک، اضافه کرد: برای اجرای دهکده گردشگری در جنگل حرا در شهرستان عسلویه نیز سهام‌دار طرح مشخص شده است.

وی از نگاه ویژه به نیروی انسانی داخل استان خبر داد و اضافه کرد: تلاش شده تا زمینه اشتغال جوانان استان فراهم شود و در بکارگیری نیروها در پارس جنوبی شاهد سهم حدود ۸۰ درصدی بومی‌ها هستیم.

استاندار بوشهر از توسعه گلخانه‌های کشاورزی در استان خبر داد و اضافه کرد: تسهیلات مناسبی برای احداث گلخانه، ایجاد صنایع فرآوری کشاورزی و همچنین ساخت سردخانه‌های کوچک در مجاورت مزارع اعطا می‌شود.

وی با اشاره به اینکه اتصال شمال به جنوب استان بوشهر از طریق بزرگراه در حال تکمیل شدن است، افزود: ۱۰ پروژه بزرگراهی را در استان بوشهر در دست اجرا داریم.

سالاری از اختصاص اینترنت پرسرعت به همه روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان خبر داد و افزود: روستاهای استان بوشهر از نظر استفاده از اینترنت دارای رتبه اول کشور هستند.

کد خبر 3977541

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha