به گزارش خبرنگار مهر، فیروز خلیل نژاد عصر امروز شنبه در جلسه شورای اداری شهرستان بناب با اعلام این مطلب افزود: عملکرد هریک از مسئولان نظام در طول ۴ سال گویای عملکرد مثبت و منفی آن هاست و متأسفانه برخی مسئولان شهرستان با حضور در ستادهای تبلیغاتی برخی نامزدها شخصت خود را در حد پوسترزن یک کاندیدا مطرح و معرفی می کنند.
مسئول هیأت نظارت بر انتخابات ریاست جمهوری شهرستان بناب با تبریک ولادت باسعادت منجی عالم بشریت حضرت مهدی(عج) گفت: علی رغم احترامی که به این عزیزان قائل هستیم مواردی را با هماهنگی فرماندار محترم از آن عبور کردیم و در برخی موارد نیز مجبور شدیم به مقام قضایی ارجاع دهیم.
وی تصریح کرد: علایق سیاسی که بالاتر از جمهوری اسلامی است، باطل است و تمام علایق سیاسی باید در چارچوب قانون و مقررات نظام جمهوری اسلامی باشد.
مسئول هیأت نظارت بر انتخابات ریاست جمهوری شهرستان بناب اظهارکرد: در ۴ سال چرا نظام را به مردم و خدمات صورت گرفته را به عنوان مسئول نظام معرفی نکردی تا مردم شما را به عنوان خادم نظام بشناسند.
خلیل نژاد در ادامه خاطرنشان کرد: وظیفه یکایک مسئولان دعوت مردم به حضور گسترده در پای صندوق های رأی است.
نظر شما