پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۰:۰۹

آخرین آزمون جایابی دندانپزشکی تابستان ۹۷ برگزار می شود

آخرین آزمون جایابی دندانپزشکی تابستان ۹۷ برگزار می شود

دانش آموختگانی که تا تابستان ۱۳۹۷ موفق به قبولی در آزمون جایابی دندانپزشکی نشوند، برای ارزشیابی مدارک خود می بایست در آزمون ملی شرکت کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت، دانش آموختگانی که تا تابستان ۱۳۹۷ موفق به قبولی در آزمون جایابی دندانپزشکی نشوند، برای ارزشیابی مدارک خود می بایست در آزمون ملی شرکت کنند.

بر اساس مصوبه دویست و بیست و هشتمین جلسه شورای عالی ارزشیابی ۱۷ اسفند ۱۳۹۵، آخرین دوره آزمون جایابی دندانپزشکی تابستان ۱۳۹۷ برگزار خواهد شد.

تمامی دانش آموختگانی که تاریخ شروع تحصیل آنان قبل از آگوست ۲۰۰۹ بوده و جهت ارزشیابی مدارک خود ملزم به شرکت و قبولی در آزمون جایابی و گذراندن واحدهای تکمیلی هستند، چنانچه تا تابستان ۱۳۹۷ (آخرین دوره برگزاری آزمون جایابی) موفق به قبولی در آزمون مذکور نشوند جهت ارزشیابی مدارک خود ملزم به شرکت و قبولی در آزمون ملی خواهند بود.

کد خبر 3978134

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha