پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۶:۴۶

گزارش مهر از صندلی های شورای شهر؛

تبلیغات آزاردهنده کاندیداها/از آویزان شدن بر درختان تاپخش موسیقی

تبلیغات آزاردهنده کاندیداها/از آویزان شدن بر درختان تاپخش موسیقی

بندرعباس - رقابت برای تصاحب صندلی های شورای شهر در بندرعباس داغ داغ است. ۱۸۱ کاندیدا برای تصاحب ۱۱ صندلی شورای شهر بندرعباس رقابت تبلیغاتی خود را از بامداد پنجشنبه آغاز کردند.

خبرگزاری مهر - گروه استان ها: با آغاز زمان رسمی تبلیغات نامزدهای انتخابات شورای شهر و روستا، تبلیغات ریاست جمهوری در میان انبوهی از پوسترها و بنرهای تبلیغاتی نامزدهای انتخاباتی شورای شهر محو شد و شهروندان از طریق تلویزیون و فضای مجازی فعالیت های کاندیداهای ریاست جمهوری را رصد می کنند.

انتخابات شوراهای شهر و روستا در مرکز استان بیشتر از تمامی شهرهای استان داغ داغ است و نامزدهای انتخابات شورای شهر بندرعباس با بیشترین درصد تبلیغات در سطح شهر و فضای مجازی بیشترین سهم از تبلیغات در استان را به خود اختصاص داده اند. در این بین نامزدهای شورای شهر میناب و بندرلنگه هم حضور فعالی در عرصه تبلیغات دارند.

از فضای مجازی تا فضای شهری

تبلیغات شهری در بندرعباس بیشترین رونق را دارد تا آنجا که هواداران کاندیداها شبانه اقدام به نصب بنرها و پوستر های جدید می کنند. هر صبح می توان شاهد بنرها و پوسترهای جدید و خوش رنگ کاندیداها بود. اما انچه مورد توجه کاندیداها قرار نمی گیرد زیبایی شهری و محیط زیست است. از سوی دیگر ضعف شهرداری بندرعباس در ساماندهی تبلیغات شهری نکته ای است که باید مورد توجه جدی قرار بگیرد.

درختانی که زیر سنگینی پوسترها و بنرها کمر خم کرده اند

نکته آزار دهنده در این بین بی توجهی کاندیداها و هوادارانشان در تبلیغات محیطی است. نصب پوسترها بر روی شاخه درختان و حتی نصب داربست با کمک از تنه درختان چهره نازیبایی را در تبلیغات شهری بوجود آورده است. بسیاری از شهروندان از شیوه تبلیغاتی کاندیداها به شدت ابراز گلایه کرده اند. شهروندان معتقد هستند کسانی که حقوق شهروندی را رعایت نمی کنند و برای رای آوری به محیط زیست و درختان و منظر شهری رحم نمی کنند هیچگاه نماینده خوبی برای شهر هم نخواهند بود.

صدای بند موسیقی های پخش شده از ستادهای تبلیغاتی هم گوش خراش و آزاردهنده است. بسیاری از کاندیداها برای جلب توجه بیشتر اقدام به پخش موسیقی و بالابردن صدای بلندگوها هستند بدون توجه به محیط اطراف و همسایگانی که این نوع تبلیغات را نوعی آلودگی صوتی می دانند. بی توجهی مسئولان نظارت بر شیوه های تبلیغاتی و کنترل ستادهای انتخاباتی جالب توجه است.

رئیس کل دادگستری هرمزگان پیش از آغاز تبلیغات از تذکر به ۷۳ کاندیدا جهت تخلفات انتخاباتی خبر داد و افزود: نامزدهایی که پیش از شروع زمان رسمی تبلیغات اقدام به برگزاری جلسات و تبلیغات فضای مجازی کرده بودند تذکر گرفتند.

محمدصادق اکبری همچنین در ادامه عنوان کرد: تمام فعالیت های تبلیغاتی کاندیداها به صورت دقیق رصد می شود.

علیرغم اینکه دادگستری و ستاد رسیدگی به تخلفات انتخاباتی در استان بر روی نظارت ها تاکید دارند. اما تبلیغات آزاردهنده کاندیداها همچنان ادامه دارد و منظر شهری مورد هجوم پوسترها و بنرهای کاندیداها قرار گرفته است. ناگفته نماند اکثر کاندیداها هر نوع تخلفی که می شود را برای رای اوری انجام می دهند. یکی از بزرگترین آزارها، آزار شهروندان با پخش موسیقی خارج از محیط ستاد، ایجاد ایستگاه های توزیع شربت و شیرینی در خیابانها و نصب پوستر و بنر در هر جایی که امکان نصب باشد.

ناگفته نماند پیش از آغاز تبلیغات محیطی، کاندیداهای شورای شهر چند ماه زودتر تبلیغات انتخاباتی خود را در فضای مجازی آغاز کرده بودند. اما نکته آزاردهنده آن اضافه شدن اعضا بدون اجازه به این گروه ها که علیرغم خارج شدن از این گروه مجددا در فاصله ای کم توسط ادمین اضافه می شدند.

رقابت ۱۸۱ کاندیدا برای ۱۱ کرسی شورای شهر بندرعباس

در شهر بندرعباس از بین ۱۹۹ نامزد انتخاباتی ۱۸۱ نفر تایید صلاحیت شده اند. این نامزدها برای حضور در پارلمان شهری رقابت سختی را آغاز کرده اند. به گونه ای که به ازای هر کرسی شورای شهر بندرعباس ۱۶ نامزد با هم رقابت می کنند. در این بین بیشترین نامزدها در جبهه اصلاح طلبی حضور دارند و سپس نامزدهای مستقل و پس از آن نامزدهای اصولگرا در رقابت برای گرفتن بیشترین کرسی شورای شهر بندرعباس هستند. این در حالی است که در میناب بیشترین نامزدها اصولگرا هستند و در بندرلنگه بیشتر نامزدها اصلاح طلب هستند.

شورای اصلاح طلبان استان لیست ۱۰ نفره خود را برای شورای شهر بندرعباس اعلام کرد. تراب ذاکری رئیس ستاد ائتلاف اصلاح طلبان در انتخابات لیست نهایی را اعلام کرد.

اسامی کاندیداها به شرح زیر است: سیدمحمد حسینی، میرمحمود عامری سیاهویی، مهران سلجوقی، محمد آشنا، آبتین امیری، محمد میرزاده کوهشاهی، مسعود عبداله‌زاده، سید فخرالدین هاشمی، عبدالمجید جلالی و آزاده امینی.

جبهه مردمی انقلاب اسلامی(جمنا) هنوز هیچگونه لیستی اعلام نکرده است در حالی که برخی از کاندیداها با تشکیل ائتلاف هایی به دنبال کسب بیشترین آرا از میان مردم برای راهیابی به پارلمان شهری بندرعباس هستند.

مسیح نصیری، عبدالامیر بصری، محمد فلاح‌کهن، شهرزاد معتمد (گله‌داری)، آزاده امینی با تشکیل ائتلاف «وفاق و کارآمد» اعلام رسمی برای حضور در عرصه انتخابات کرده اند.

ائتلاف «شهریاران» متشکل از نامزدهای مسعود عبدالله زاده، عبدالله فرشیدی، سمانه قائدزاده، محمد زارع‌زاده، جلیل نمازی، محسن درستکار هم سعی در کسب بیشترین آرای مردمی دارند.

این ائتلاف «تخصص‌گرایی در مدیریت شهری»، «عدالت محوری در توزیع منابع، امکانات و خدمات شهری»، «توسعه متوازن شهر» را خط مشی ائتلاف عنوان کرده اند.

از سوی دیگر ائتلاف «تا بندرعباس ۱۴۰۰» با حضور سیدمحمد حسینی، مجید سرنی‌زاده، احمد زمانی تختی، محسن کهوری، سمانه قائدزاده نامزدهایی هستند که سعی در جلب آرای مردمی دارند.
این ائتلاف خط مش و رویکردی اعلام نکرده است.

کد خبر 3978229

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha