به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از رويترز ، تحقيقات نشان مي دهد افرادي كه بيشتر وقت خود را در حال كار كردن با رايانه هستند بيشتر مبتلا به بيماري هاي مزمن و حتي در مواردي سرطان مي شوند.
كارشناسان علت اين امر را در بي تحركي ناشي از نشستن ساعات متمادي در روي صندلي پشت كامپيوتر و قرار گرفتن در مقابل اشعه مادون بنفش و خاصيت الكترو مغناطيسي ناشي از روشن بودن صفحه نمايش دهنده رايانه مي دانند.
بنابرهمين گزارش ، افرادي كه از رايانه هاي معمولي استفاده مي كنند ساعات مشخصي از روز را در مقابل رايانه مي نشينند اما ان دسته از افرادي كه نوت بوك در اختيار دارند از آنجا كه ساعت كار خاصي نداشته و در طول روز و حتي ساعاتي از شب نيز در حال كار كردن با رايانه هستند بيشتر در معرض خطر قرار دارند.
متاسفانه كار كردن هاي چندين و چند ساله با رايانه منجر به بيماري هاي مزمن و در مواردي سرطان نيز مي شود كه دانشمندان اين بيماري ها را در زنان و مردان به طور مجزا مورد بررسي قرار داده اند.
نتايج حاكي از آن است كه در مردان بيماري هاي دستگاه عصبي مركزي ، كليوي و خوني و در زنان بيماري هاي مربوط به غدد لنفاوي و كليوي شايع تر بوده است.
در عين حال بررسي هاي به عمل آمده روي مرگ و مير افراد از سال 1969 تا كنون نيز نشان مي دهد كه بروز بيماري هايي نظير ام اس ، پاركينسون و آلزايمر در افرادي كه مشاغل چندين ساله با رايانه داشته اند بيشتر است و اين امر نيز تاييدي بر تاثير اين دستگاه بر سيستم عصبي افراد است.
نظر شما