پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۱:۴۵

در فارس انجام شد؛

ثبت بیش از ۳۰۰ باشگاه کتابخوانی کودک و نوجوان

ثبت بیش از ۳۰۰ باشگاه کتابخوانی کودک و نوجوان

شیراز- بیش از ۳۰۰ باشگاه کتابخوانی کودک و نوجوان در فارس ثبت خواهد شد.

رئیس اداره فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس با بیان این مطلب در گفت و گو با خبرنگار مهر هدف از برگزاری جام باشگاه های  کتاب خوانی کودک و نوجوان ترویج و نهادینه کردن فرهنگ کتابخوانی در بین کودکان و نوجوانان را برشمرد و گفت: به دنبال این هستیم که کودکان و نوجوان با ثبت باشگاههای کتابخوانی کتاب بخرند و بخوانند و در مورد آن بحث و گفت و گو کنند تا در نهایت نوشتن در مورد کتاب را یاد بگیرند و بتوانند به معرفی کتاب بپردازند.

مهدی احمدی عنوان کرد: دور نخست برگزاری جام باشگاه‌های کتاب‌خوانی کودک و نوجوان در استان فارس فقط در شهر شیراز تشکیل شده است؛ این باشگاه‌ها در دوره جدید در در شهرهای شیراز، اوز ارسنجان، ممسنی و رستم برگزار خواهد شد که انتظار داریم با توجه به برگزاری کارگاههای آموزشی در شهرستانهای مورد نظر  و استقبال علاقمندان بیش از ۳۰۰ باشگاه کتابخوانی کودک و نوجوان در استان فارس تشکیل شود.

وی با یادآوری اینکه گام نخست برای ثبت باشگاه دریافت معرفی نامه از یکی از ادارات ارشاد شهرهای شیراز، اوز، ارسنجان، ممسنی و رستم است تاکید کرد: قبل از شروع به پر کردن فرم ثبت نام در سایت مطمئن باشید که این معرفی‌نامه را دریافت کرده‌اید و تصویری دیجیتال از آن را برای بارگزاری در فرم مربوطه آماده کرده‌اید. همچنین علاوه بر اطلاعات فردی مربی یا هماهنگ‌کننده، اطلاعات اعضای باشگاه، شامل نام، نام خانوادگی و شماره ملی آن‌ها باید در دسترس باشد.

احمدی با تاکید بر اینکه فرآیند ثبت نام بسیار ساده است و کافی است مربیان اعضای باشگاه خود را به همراه کد ملی آن‌ها معرفی کنند تصریح کرد: کد ملی برای هماهنگی‌های بعدی به منظور رساندن کتاب همراه با تخفیف ۵۰ درصد به اعضای باشگاه است. کتابفروشی‌های هر شهرستان کد ملی کودکان و نوجوانان آن شهرستان را در اختیار خواهند داشت و هنگام مراجعه این تخفیف را به آن‌ها ارائه خواهند کرد.

رئیس اداره فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس در ادامه افزود: کتاب‌های قابل مطالعه در این باشگاه‌ها هم در ۴ فهرست برای گروه های مختلف سنی تهیه و ارائه شده‌اند. این فهرست را هم خود پژوهشگران و نویسندگان حوزه کودک و نوجوان از میان کتاب‌های موجود در بازار انتخاب کرده‌اند. تخفیف فقط به این کتاب‌ها تعلق خواهد گرفت.

وی در پایان از همکاری مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی ، معاونت فرهنگی و مطبوعات ، معاونت اداری ومالی و روسای ادارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان های ارسنجان ممسنی ، رستم و اوز جهت برگزاری کارگاههای آموزشی باشگاههای کتابخوانی کودک ونوجوان در استان فارس تشکر کرد.

کد خبر 3980108

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha