پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱:۴۲

معاون اول رئیس جمهور:

بوشهر می‌تواند استان اول کشور در توسعه‌یافتگی باشد

بوشهر می‌تواند استان اول کشور در توسعه‌یافتگی باشد

بوشهر - معاون اول رئیس جمهور گفت: بوشهر می‌تواند استان اول کشور در توسعه‌یافتگی باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، اسحاق جهانگیری سه شنبه شب در جمع حامیان دکتر حسن روحانی در بوشهر اظهار داشت: یک مذاکره‌کننده می‌شود محمد جواد ظریف که شش قدرت جهانی را در برابر خود مینشاند و نتیجه را به نفع ملت ایران تغییر می دهد اما برخی حمله به سفارت را دیپلماسی خارجی می‌نامند.

وی اضافه کرد: منطقه ما منطقه آتش است و باید کسی رئیس جمهور شود که بتواند سایه جنگ را از کشور دور کند.

معاون اول رئیس جمهور خاطرنشان کرد: امروز در ایام سرنوشت‌سازی هستیم و باید بدانیم که نیاز جامعه چه است و چه دولتی می‌تواند این نیاز را مرتفع کند.

وی با اشاره به ظرفیت‌های بالای استان بوشهر در زمینه‌های مختلف، بیان کرد: استان بوشهر با وجود ظرفیت‌هایی که وجود دارد که می‌تواند استان اول کشور در توسعه باشد.

جهانگیری تصریح کرد: همه می‌دانند من قصد ورود به انتخابات را نداشتم اما آمدم که بیانگر عملکرد دولت باشم و این راه نیمه‌تمام را با انتخاب دوباره دکتر حسن روحانی تمام کنیم.

وی بیان کرد: انتخابات ریاست‌جمهوری  یک عرصه سرنوشت‌سازی است که مدیریت کشور را برعهده دارد و ما شاهد بودیم که در یک مدت طولانی مدیریت بدخی افراد چه آسیب جدی را به کشور وارد کرد.

معاون اول رئیس جمهور گفت: با سوء مدیریت‌ها شاهد مشکلاتی برای ایران در داخل و خارج کشور شاهد بودیم و فرصت پیدا کردند که ایران هراسی را انجام دهند و در داخل کشور اتفاق های عجیبی را شاهد باشیم.

جهانگیری  افزود: مردم در سال ۹۲ با انتخاب دکتر حسن روحانی خواستار تغییر در این شرایط شدند.

کد خبر 3980516

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha