به گزارش خبرنگار مهر، اسحاق جهانگیری بعدازظهر امروز در برنامه پاسخ به سؤالات کارشناسان در شبکه چهارم سیما در پاسخ به این سؤال که دولت شما چقدر با خوی اشرافیگری مقابله خواهد کرد، اظهار داشت: اگر مسئولان کشور به خوی اشرافیگری روی بیاورند، قطعاً کار نامناسبی است.
وی افزود: ریاکاری و نمایش سادهزیستی باعث آسیب به مقوله سادهزیستی است؛ من از این ریاکاریها اصلاً خوشم نمیآید و معتقدم صداقت با مردم، بزرگترین سرمایه برای یک سیاستمدار است.
جهانگیری در ادامه در پاسخ به این سؤال که راهبرد عملی شما برای مقابله با تهدیدات و زورگویی آمریکا چیست، گفت: مداخله آمریکاییها در امور ما از قبل ۲۸ مرداد ۳۲ شروع شده و هیچگاه هم عذرخواهی نکردهاند و این دیوار بیاعتمادی بلندتر شده است.
این نامزد انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه باید برای مقابله با آمریکا پاسخ مناسب داشته باشیم، تصریح کرد: آمریکاییها مجبورند بپذیرند که با یک ملت متمدن روبرو هستند که حتی بر تمدن آنها هم تأثیر داشته است؛ مهمترین مؤلفه قدرت داخلی برای مقابله با دشمن نیز انسجام و وحدت درونی است.
وی با بیان اینکه هیچکسی نباید از صحنه سیاسی کشور کنار گذاشته شود، گفت: راهحل مشکلات کشور، گفتگوی جریانهای سیاسی است و این جریانات هم باید با رأی مردم بیایند و با رأی مردم بروند.
جهانگیری همچنین در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع تورم اشاره کرد و با بیان اینکه تورم یک بیماری مزمن در اقتصاد کشور است، اظهار داشت: باید تلاش کنیم قدرت خرید مردم حتماً از تورم بالاتر باشد وگرنه آسیب خواهند دید.
این نامزد انتخابات ریاست جمهوری در ادامه درباره برنامههایش برای ایجاد اشتغال، به اشتغالزایی سالانه ۶۰۰ هزار شغل طی سالهای ۷۴ تا ۸۴ اشاره کرد و مدعی شد: از سال ۸۴ تا ۹۱ طبق آمار مرکز آمار ایران، خالص اشتغال ایجاد شده صفر بوده است.
وی افزود: در حال حاضر متولدین دهه ۶۰ در حال ورود به بازار کار هستند و سالی بیش از یک میلیون فارغالتحصیل دانشگاهی داریم و برای اشتغال باید با دنیا تعامل داشته باشیم و برای بخش خصوصی ارزش قائل شویم.
جهانگیری ادامه داد: یکی از دستاوردهای برجام افزایش دوبرابری درآمد کشور بوده است که باعث درآمد ۲۰ میلیارد دلاری شد؛ ۱۵ میلیارد دلار از این درآمد باید خرج توسعه و اشتغال شود و پنج میلیارد دلار نیز خرج طبقات کمدرآمد و ضعیف شود.
وی خاطرنشان کرد: در این رابطه برنامه جامعی تهیه شده و الزامات آن نیز تعریف شده است که از جمله این الزامات، توجه به بخش خصوصی است.
معاون اول دولت یازدهم همچنین در پاسخ به سؤال دیگری درباره راههای مقابله با فساد اداری عنوان کرد: متأسفانه دستگاههای نظارتی به مدیران امر و نهی و در کار آنها دخالت میکنند که این باعث شده کارهای مملکت بر زمین بماند.
جهانگیری افزود: باید به نظر دستگاههای نظارتی توجه شده و آنها تقویت شوند، اما این نباید مانع کار مدیران و پیشرفت کشور شود.
نظر شما