به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا مهرجو صبح چهارشنبه در جمع نمایندگان فرماندار و بازرسین دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستای شهرستان دشتی اظهار داشت: امسال برای تسهیل درجمع آوری آرای مردم ۸۵ شعبه اخذ رای در سطح شهرستان پیشبینی شده است.
وی افزود: از این تعداد ۴۵ شعبه در شهرها و مابقی آن نیز در روستاها است.
مهرجو با تاکید بر حفظ آرامش شعب در روز اخذ رای افزود: نمایندگان فرماندار با تدابیر لازم در راستای حفظ آرامش شعب در روز اخذ رای تاکید کرد.
وی با اشاره به دقت و سرعت عمل در انتخابات گفت: نمایندگان فرماندار باید به قوانین و مقررات انتخابات اشرافیت کامل داشته باشند تا با مشکلی مواجه نشوند.
مهرجو بیان کرد: افراد ساکن در هر روستا تنها میتوانند در همان شعب اخذ رای که در آن روستا پیشبینی شده است رای بدهند و افرادی که در شهر ساکن هستند نیز در شهرها رای بدهند.
وی با بیان اینکه تاکنون با همکاری هیئت نظارت شورای نگهبان و هیئت نظارت بر شوراها تمامی اقدامات بر اساس برنامه زمانبندی در حال انجام است بر ضرورت دقت لازم بر تنظیم صورتجلسه شعب اخذ رای تاکید کرد.
نظر شما