پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۶:۲۹

رئیس هیئت کشتی همدان عنوان کرد:

پایان فاز نخست بهسازی و تعمیر خانه کشتی همدان

پایان فاز نخست بهسازی و تعمیر خانه کشتی همدان

همدان - رئیس هیئت کشتی همدان از اتمام فاز اول بهسازی و تعمیر خانه کشتی شهرستان همدان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا پیرودین ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: کار بهسازی و تعمیر خانه کشتی همدان از اواسط اسفندماه با اعتبار مصوب ۹۰۰ میلیون ریال آغازشد و اردیبهشت ماه مورد بهره برداری قرار گرفت.

وی افزود: تعمیر و تجهیز خانه کشتی در سه فاز صورت می گیرد و تصمیم داریم در فاز دوم فضای تمرین قهرمانان از کشتی گیران مبتدی را آغاز کنیم و در فاز سوم به دنبال اصلاح سیستم گرمایشی و سرمایشی خانه کشتی و کاهش مصرف سوخت و هزینه ها هستیم.

محمدرضا پیرودین عنوان کرد: عملیات جداسازی فضای تمرینی قهرمانان از فضای تمرین عمومی آغاز شده و تا یک ماه آینده نیز این پروژه به پایان می رسد.

وی در خصوص پرداخت بدهی های گذشته هیئت شهرستان همدان گفت: هیئت کشتی همدان بدهی‌های زیادی طی سال‌های گذشته به مربیان، داوران و کشتی‌گیران داشته که متاسفانه با وجود گذشت زمان پرداخت نشده که خوشبختانه با توجه به راهکارهای قانونی و ارتباطاتی که با دستگاههای اجرایی وجود داشت ۳۰۰ میلیون ریال از بدهی های چند ساله هیئت کشتی همدان به مربیان و داوران پرداخت شد.

رئیس هیئت کشتی همدان اضافه کرد: همدان نیاز به برنامه ریزی دارد و اگر می‌خواهیم کشتی همدان پیشرفت کند باید پشتوانه‌سازی قوی داشته باشیم و بر روی تیم‌های پایه با جدیت کار کنیم تا در آینده نفراتی مشابه جمال میرزایی، مصطفی یونسی نیا، محمد سلطانی داشته باشیم.

وی یکی دیگر از برنامه های خود را ایجاد وفاق و همدلی در کشتی همدان دانست و افزود: انسجام و وفاق خوبی در هیئت کشتی همدان ایجاد شده و کشتی گیران و مربیان می توانند در یک فضای خوب با یکدیگر رقابت و انسجام داشته باشند و نقاط ضعف یکدیگر را برطرف کنند.

پیرودین افزود: در حال حاضر ۱۶۰۰ کشتی گیر در دو شهر همدان و مریانج تحت نظر هیئت کشتی شهرستان همدان فعالیت می کنند.

رئیس هیئت کشتی همدان با بیان اینکه برای هر مربی پرونده ای در هیئت تشکیل شده است، گفت: در حال حاضر همه مربیان دارای پرونده و کارت مربیگری هستند.

وی با بیان اینکه به دنبال ایجاد نظم و انظباط و شفافیت مالی در هیئت هستیم، افزود: هیئت از لحاظ مالی و اداری نظامند شده و همه مسائل به خصوص مباحث مالی در هیئت شفاف است.

کد خبر 3981235

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha