به گزارش خبرنگار مهر؛ در مراسمی با حضور فریدون همتی استاندار قزوین روز پنجشنبه سالن ورزشی چند منظوره محمودآباد نمونه که از سال ۱۳۹۰ به طور نیمه تمام و غیراستفاده باقی مانده بود با اختصاص سه میلیارد ریال از اعتبارات دولتی تکمیل شد و مورد بهره برداری قرار گرفت.
این سالن ورزشی به وسعت یک هزار و ۴۰۰ متر قابلیت انجام ورزش های مختلف رزمی، والیبال، فوتسال و بسکتبال را دارد. دو طرح ورزشی در شهرستان قزوین افتتاح شد
همچنین با حضور استاندار باشگاه سوارکاری در شهر اقبالیه با ۳۰ راس اسب مورد بهره برداری قرار گرفت.
برای ساخت این باشگاه ۴۰۰ میلیون ریال اعتبار توسط بخش خصوصی هزینه شده و برای تجهیز آن به یک میلیارد و۲۰۰ میلیون ریال دیگر نیاز است.
استاندار قزوین در مراسم افتتاح این طرحها با اشاره به نقش ورزش در تقویت نشاط وتندرستی جوانان گفت: ورزش بهترین سرگرمی برای پرکردن اوقات فراغت نوجوانان و جوانان است.
فریدون همتی افزود: اگر جوانانی شاداب، بانشاط وتندرست داشته باشیم آسیب های اجتماعی هم کاهش یافته و بسیاری از هزینه های اجتماعی نیز کاهش می یابد.
وی یادآورشد: دولت یازدهم برای گسترش فضاهای ورزشی بویژه در شهرهای کوچک و مناطق روستایی اقدامات زیادی انجام داده است گخ نتیجه آن تکمیل طرح های نیمه تمام و تقویت بخش خصوصی برای سرمایه گذاری در حوزه ورزش بوده است.
استاندار بیان کرد: ۵۰ طرح ورزشی با پیشرفت ۲۵ درصد به بالا در استان قزوین در حال ساخت است که تکمیل آنها به افزایش سرانه ورزشی استان کمک موثری خواهد کرد.
نظر شما