پیام‌نما

وَآتِ ذَاالْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۲۲:۰۳

نماینده ونزوئلا در سازمان ملل:

آمریکا قصد دارد مسئله ونزوئلا را به شورای امنیت ببرد

آمریکا قصد دارد مسئله ونزوئلا را به شورای امنیت ببرد

نماینده ونزوئلا در سازمان ملل گفت آمریکا قصد دخالت در امور داخلی ونزوئلا را دارد اما ما اجازه نمی دهیم این اتفاق بیفتد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک «رافائل رامیرز» نماینده ونزوئلا در سازمان ملل گفت آمریکا در تلاش است تا  از طریق دخالت در اوضاع ونزوئلا آن را به شورای امنیت ببرد و به عنوان یک تهدید بین المللی تلقی کند. اما این مسئله داخلی ونزوئلا است و نباید به شورای امنیت برده شود.

رامیرز گفت: ما نمی گذاریم هدف زشت آمریکا مبنی بر بردن مسئله ونزوئلا به شورای امنیت، عملی شود. ما به این موضوع تن نخواهیم داد چراکه هیچگاه تهدیدی برای صلح و امنیت بین المللی و یا منطقه ای نبوده ایم. آمریکایی ها همیشه تلاش می کنند که در امور داخلی ما دخالت کنند.

رامیرز در ادامه گفت در جلسه اخیر شورای امنیت که در مورد ونزوئلا برگزار شد فقط نماینده آمریکا صحبت کرد و نمایندگان دیگر کشورها نظر خود را نگفتند.

در اوایل آوریل تعدادی از مردم در راستای مخالفت با مصوبه دادگاه عالی ونزوئلا مبنی بر محدود کردن قدرت مجلس ملی، به تظاهرات در این کشور پرداختند.

کد خبر 3982112

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha