پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۵:۲۱

امام جمعه موقت بشرویه:

حضور پرشور مردم بشرویه در انتخابات ستودنی است

حضور پرشور مردم بشرویه در انتخابات ستودنی است

بیرجند- امام جمعه موقت شهرستان بشرویه با تشکر از حضور حداکثری مردم بشرویه از صبح تاکنون بیان کرد: این حضور پرشور مردم شهرستان ستودنی است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی اکبر حدادیان در خطبه های امروز نماز جمعه شهرستان بیان‌کرد: تمام تلاش و فعالیت ما در انقلاب اسلامی به منظور آماده سازی جامعه برای ظهور حضرت مهدی (عج) است.

وی افزود: در تاریخ بشریت تاکنون شاهد جنگ ها و خونریزی های فراوانی بوده ایم که تنها علت این پدیده های شوم، تضاد و منفعت طلبی در بین کشورهای ابرقدرت جهان است.

امام جمعه موقت شهرستان بشرویه اظهار داشت: برای رفع تضاد و جلوگیری از منفعت طلبی دولت ها یا باییتی منابع آنقدر افزایش یابد که چشم طمع قدرت طلبان سیر شود یا حکومت واحد حضرت مهدی(عج) در جهان پایه گذاری شود.

حجت الاسلام حدادیان بیان کرد: امروز تنها راه نجات ملت های مظلوم و برقراری عدالت در جامعه با پایه گذاری حکومت عدل الهی حضرت مهدی(عج) محقق می شود.

وی ادامه داد: حکومت انقلاب اسلامی ایران تنها حکومتی خواهد بود که با رهنمودهای مقام معظم رهبری شرایط زمینه سازی برای ظهور حضرت حجت را فراهم خواهد کرد و بدین طریق ریشه فساد و جنگ در بین امت های اسلامی‌کنده خواهد شد.

حجت الاسلام‌ حدادیان تاکید کرد: حضور حداکثری مردم در شهرستان کویری بشرویه ودر گرمای بالای چهل درجه ستودنی ست و این حضور نشان از ولایت پذیری مردم این شهرستان دارد.

وی از سایر مردم شهرستان که تاکنون موفق به شرکت در انتخابات نشده‌اند خواست تا حتما در فرصت باقی مانده جهت انجام این‌وظیفه ملی و شرعی‌خود اقدام کنند.

امام جمعه‌موقت شهرستان بشرویه اظهار داشت: مردم بشرویه با حضور خود امروز حماسه‌ای بزرگ آفریده و زمینه ناامیدی دشمنان را فراهم‌ کردند.

حجت الاسلام‌حدادیان در ادامه با اشاره به سوم خردادماه‌ سالروز آزادسازی خرمشهر اشاره کرد و افزود: این رخداد نیز یک معجزه الهی بود که با تلاش و رشادت های رزمندگان اسلام نقش گرفت.

کد خبر 3982868

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha