پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۷:۴۴

مدیر کل سیاسی و انتخابات استانداری زنجان:

۷۲ درصد مردم زنجان واجد شرایط رأی دادن هستند

 ۷۲ درصد مردم  زنجان واجد شرایط رأی دادن هستند

زنجان-مدیر کل سیاسی و انتخابات استانداری زنجان گفت: واجدان شرایط یک میلیون نفر جمعیت استان زنجان است و از این تعداد ۷۲ درصد مردم واجد شرایط رأی دادن هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، بهروز مهدوی ظهر جمعه درنشست خبری با خبرنگاران، گفت: انتخابات ریاست جمهوری در هزار و ۱۸۳ واحد تقسیمات کشوری استان که در مجموع هشت شهرستان و ۱۷ بخش است، در حال برگزاری است.

وی ادامه دداد: گستره انتخابات ریاست جمهوری بسیار بالا است و  اما در شوراها وضعیت متفاوت است  و توجه به جدید بودن دستگاه‌ها کار رأی‌گیری یک مقدار با تعلل انجام شد و مردم در صف‌های طولانی به زحمت افتادند و حساسیت دستگاه بالا بود و به همین علت کمی تأخیر در انجام امور بود.

مهدوی با بیان اینکه تاکنون ۳۰۰ هزار نفر در انتخابات مشارکت داشته‌اند و این آمار نشان می‌دهد که نسبت به مجلس شورای اسلامی از نظر مشارکت وضعیت بهتر است، گفت:  تعرفه و صندوق به شعبات اخذ رأی داده شده و اگر تأخیر بیش از ۴۵ دقیقه بود به صورت سنتی عمل شود، ولی خوشبختانه دیدیم که این کشوری نیست و کار انجام شد.

مدیر کل سیاسی و انتخابات استانداری زنجان تصریح کرد: بیش از یک میلیون تعرفه وارد استان شده  و این تعرفه در جای مورد اطمینان محافظت می‌شود و سه هیأت این سیستم را پلمب می‌کنند تا مشکلی به وجود نیاید.

مهدوی افزود: در ۷۰۷ روستا انتخابات شوراها را داریم ودر روستاهای بالای هزار و ۵۰۰ نفر پنج نفر انتخاب خواهند شد و در پایین‌تر از این تعداد جمعیت نیز سه نفر انتخاب خواهند شد.

وی ابراز کرد: در حال حاضر ۹۲۶ شعبه اخذ رأی در زنجان فعال است و  ۳۵۲ شهری، ۵۷۴ شعبه روستایی و از این تعداد نیز شامل ۲۹۶ شعبات سیار هستند.

مدیر کل سیاسی و انتخابات استانداری زنجان یاد آورشد:  واجدان شرایط نیز یک میلیون نفر جمعیت استان زنجان است و از این تعداد ۷۲ درصد مردم واجد شرایط رأی دادن هستند.

مهدوی گفت:  در استان ۷۶۹ هزار و ۷۸۴ نفر واجد شرایط رأی دادن هستند و ابهر ۵۰ شعبه مکانیزه، خرم‌دره ۳۳ شعبه و زنجان نیز ۲۵۷ شعبه مکانیزه است.

کد خبر 3983009

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha