پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۹:۵۴

معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی استان قزوین:

رای مردم تیر خلاصی به دشمنان و بدخواهان نظام اسلامی است

رای مردم تیر خلاصی به دشمنان و بدخواهان نظام اسلامی است

قزوین- معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی استان قزوین گفت: تک تک آراء مردم با بصیرت کشور تیر خلاصی به دشمنان و بدخواهان نظام است و مشارکت باشکوه مردم ولایتمداری مردم را تثبیت می کند.

حجت الاسلام عباس نظری پس از انداختن رای خود به صندوق در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: مهمترین تاکید امام راحل مبنی بر صیانت از نظام اسلامی در ادوار گذشته همواره مورد توجه دلسوزان نظام بوده است و این گفته که« حفظ نظام از اوجب واجبات است» کلیدی ترین واژه در اهمیت این موضوع است.

وی افزود: این رهنمود نشان می دهد با راهکارهای مختلف باید از جمهوری اسلامی صیانت کنیم و اجازه ندهیم دشمنان به ما آسیب برسانند و به اهداف خود برسند.

معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی استان قزوین تصریح کرد: یکی از بهترین راهکارها برای صیانت از نظام اسلامی حضور در انتخابات و مشارکت حداکثری است و مردم با دادن هر رای خود می توانند پایه های نظام را محکم تر کنند.

نظری یادآورشد: مردم انقلابی کشورمان در ۳۷ سال گذشته در عرصه های مختلف توانسته اند بخوبی از دستاوردهای نظام صیانت کنند و امروز هم در آزمونی دیگر با آمددن به پای صندوق های اخذ رای درک و شعور بالای سیاسی خود را نشان می دهند.

وی اظهارداشت: انتخابات و شعب اخذ رای در واقع سنگر سیاسی در برابر استکبار جهانی است و مردم با انگشتان جوهرین خود و هر برگ رای گویی تیری به سوی دشمن رها کرده اند تا دیگر هوس تعدی به ایران اسلامی را نداشته باشد.

معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی استان بیان کرد:بگفته رهبری حضور درکنار صندوق های اخذ رای در واقع مشارکت در یک جشن ملی است و مردم در جای جای ایران اسلامی با رای خود در این جشن بزرگ شرکت کرده اند.

وی اضافه کرد: مردم با بصیرت و حضور آگاهانه در کنار صندوق های اخذ رای فردی اصلح را برای ریاست جمهوری انتخاب خواهند کرد و در شوراها نیز با گزینش افرادی کارآمد و متعهد پارلمان محلی را شکل خواهند داد.

حجت الاسلام نظری یادآورشد: همه انسانهای بیدار جامعه و مردم متعهد استان که دل درگرو نظام دارند باید در ساعات باقیمانده در انتخابات شرکت کنند و بدانند تک تک آراء آنها در سرنوشت کشور موثر است و آینده نظام را تضمین می کند.

   

کد خبر 3983174

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha