دكتر عباس عظيمي خرساني در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: اين طرح توسط معاونت درمان اداره پشيگيري از بيماري هاي وزارت بهداشت در مراكز استان هايي كه به تعداد كافي اپتومتريست وجود دارد ، اجرا مي شود.
وي اظهار داشت: آمار و گزارشات به دست آمده از طرح پيشگيري از تنبلي چشم به عنوان سند رسمي و آمار دقيق براي امر سلامتي بينايي و چشم در تصميم گيري هاي كشور به كار گرفته مي شود.
عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي با بيان اينكه گروه هدف در اين طرح دانش آموزان و كودكان مهد كودك ، گفت: هم اكنون 1/3 درصد كودكان كشور دچار تنبلي چشم هستند كه نتايج اين طرح تغيير و يا عدم تغيير در ميزان اين آمار را مشخص خواهد كرد.
وي افزود: تنبلي چشم عارضه اي است كه در صورت عدم تشخيص و درمان در دوران كودكي و مراحل اوليه زندگي باعث ايجاد عوارض جبران ناپذير براي كودكان خواهد شد.
عظيمي خراساني با اشاره به مشكل عيوب انكساري چشم در كشور ، گفت: عيوب انكساري چشم در صورتي است كه ميزان ضعيفي يكي از چشم ها بيشتر است.
وي تصريح كرد: اختلالات چشمي نظير نارسايي ها و بيماري هاي چشمي و نيز عيوب انكساري در صورت عدم توجه به تدريج باعث كاهش بينايي و ايجاد اختلال در ديد رنگ ها مي شود.
عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي گفت: ضعيفي چشم ناشي از اختلالات بافتي و عضوي چشم با تجويز عينك مناسب و بستن مرتب چشم با توجه به دستورات پزشكي درمان مي شود و در برخي موارد هم تنبلي چشم ناشي از افتادگي پلك ايجاد مي شود كه دراين صورت بايد سريع تر تشخيص داده شود.
نظر شما