به گزارش خبرنگار مهر، جعفر رودری پیش از ظهر دوشنبه در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی با اشاره به وجود ۴۳۰ پروژه با ۷۳.۶ درصد پیشرفت گفت: این تعداد ۱۵۴ پروژه استانی با ۷۱.۴ درصد پیشرفت، ۱۴۰ پروژ دستگاهی استانی با ۷۳.۶ درصد پیشرفت و ۱۳۶ پروژه بخش خصوصی و طرح مثلث اقتصادی با ۷۶.۲ درصد پیشرفت را شامل می شود.
وی افزود: ۲۰۶ پروه تمام شده است و ۴۸ درصد کل پروژه فاز بندی شده است این در حالی است که ۲۰۲پروژه در حال اجرا است که ۵۳ درصد پیشرفت فیزیکی دارند.
وردری با بیان اینکه ۲۲پروژه که پنج درصد کل پروژه ها را شامل می شود متوقف شده است، گفت: در حال آسیب شناسی چرایی این موضوع هستیم؛ ۲۲ پروژه مربوط به برق منطقه ای امکان تحقق ندارند و متوقف مانده اند و مشکلات باید در حیطه ستاد که پنج درصد کل پروژه ها را شامل می شود، حل شود.
وی با اشاره به اینکه پروژه های نیمه تمام ۵۳.۲ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است، افزود: ۶۸ درصد پروژه به دلیل عدم تخصیص اعتبار، ۴۸ پروژه به دلیل عدم پرداخت تسهیلات بانکی، ۲۲ پروژه به دلیل عدم وجود سرمایه گذاری، ۱۰ مورد قوانین مزاحم، هشت پروژه مشکل وزارتخانه و عدم صدور مجوز، هفت پروژه هم به دلیل مشکلات واگذاری زمین و ۳۹ مورد هم به نوعی مشکلات عدم همکاری بخش خصوصی از ادامه عملیات باز مانده اند.
رئیس سازمان برنامه و بودجه استان کرمان ادامه داد: آنچه برای برنامه سال ۹۶ مطرح است اتمام پروژه های سال قبل و تعریف پروژه جدید است که باید ۱۹ دستگاه بُرش استانی و پروژه های ملی خود را طراحی کنند به گونه ای که پروژه پیشنهادی جدید دستگاه ها، پروژه بخش خصوصی و تدوین سند اشتعال که در قالب بسه های اشتغال و تولید است را شامل می شود.
وی با بیان اینکه ۲۰۲ پروژه باید امسال فاز بندی شود، گفت: در ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی کشور تاکید شده است در پیگیری وظایف و ماموریت های دستگاه های اجرایی بسته رونق پولی و اشتغال و اجرای پروژه های الویت دار است.
نظر شما