پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱ خرداد ۱۳۹۶، ۱۴:۲۴

معاون استاندار لرستان تاکید کرد؛

ضرورت آشکارسازی و اصلاح نقاط پرحادثه در جاده‌های لرستان

ضرورت آشکارسازی و اصلاح نقاط پرحادثه در جاده‌های لرستان

خرم آباد- معاون عمرانی استانداری لرستان بر ضرورت آشکار سازی و اصلاح نقاط پر حادثه در جاده های این استان تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد اصلانی ظهر دوشنبه در جلسه کارگروه حمل و نقل و ایمنی راههای لرستان اظهار داشت: در هر مصوبه ای باید تبعات اجتماعی طرح در نظر گرفته شوند و با دادن نظر کارشناسی نسبت به رفع موانع طرح اقدامات اساسی صورت گیرد.

وی ادامه داد: سرعت طرح ها باید در راه های روستایی مشخص شود و عمده تصادفات در این مسیرها به دلیل عدم رعایت ضوابط قانونی است و پلیس راه باید در برنامه های صداوسیما نسبت به رفع این مشکلات و فرهنگ سازی آن اقدام کند.

معاون عمرانی استانداری لرستان ادامه داد: در محورهای مواصلاتی هیچ شخصی حق ندارد خلاف جهت حرکت کند و باید از مسیری دور بزند که جای دور زدن است و نمی توان تمام محورهای روستایی را به بزرگراه تبدیل کرد.

اصلانی خاطرنشان کرد: آشکار سازی نقاط پر حادثه راه ها و جاده ها بسیار مهم است و باید به آن توجه اکید شود.

وی با انتقاد از ورود تراکتورها به داخل شهر اظهار  داشت: در هیچ جای کشور چنین معضلی وجود ندارد و باید در این مورد اقدامات لازم صورت گیرد.

معاون عمرانی استانداری لرستان بیان داشت: پلیس در این زمینه باید وظایف خود را به درستی انجام دهد و ضعف خود را گردن دیگران نیندازد.

اصلانی بیان داشت: تا هنگامی که کمپرسی برای حمل و نقل وجود دارد چرا باید اجازه داد تراکتور وارد شهر شود.

وی افزود: در مکان هایی که تخلفات محرز است پلیس باید وارد عمل شود و برخورد قاطعی داشته باشد.

کد خبر 3985883

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha