به گزارش خبرنگار مهر، حماد ثامری عصر امروز پس از باخت تیمش مقابل پتروشیمی بندرامام خمینی در دومین بازی فینال لیگ برتر بسکتبال در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در هر چهار کوارتر سعی کردیم روند خود را داشته باشیم اما در کوارتر سوم هم بچه ها تمرکز نداشتند.
وی با اشاره به بروز برخی اتفاقات در زمین تصریح کرد: مجموع آنچه گفته شد سبب بروز اختلاف امتیازی میان ما و تیم پتروشیمی شد.
سرمربی تیم بسکتبال پالایش نفت آبادان گفت: اختلاف ایجاد شده در کوارتر سوم نتیجه بازی را چنین رقم زد.
ثامری در مورد بازی سوم دو تیم افزود: تمامی تلاش خود را به کار می بریم اما اینکه چه امتیازی حاصل شود ما کمترین دخالت را در آن داریم.
به گزارش خبرنگار مهر؛ در دومین دیدار فینال عصر امروز از ساعت ۱۷:۳۰ دقیقه تیمهای پالایش نفت آبادان و پتروشیمی بندر امام در محل سالن اندیشه شهرک ممکو ماهشهر به مصاف یکدیگر رفتند که در پایان تیم پتروشیمی با کسب نتیجه ۸۴ بر ۶۲ پیروز میدان شد.
نظر شما