به گزارش خبرگزاري مهر ، مشاور عالي شهردار تهران گفت: تا كنون 66 تجربه از شهرداري هاي مناطق مختلف تهران و همچنين شهرداران ساير شهرها به اين كارگروه ارسال شده كه به گفته برگزار كننده كنفرانس با توجه به اولين حضور كارگروه مديريت شهري ، تعداد تجارب ارسالي قابل قبول و مطلوب است .
مهندس مهرداد تقي زاده افزود: از ميان اين 66 تجربه ، 16 تجربه به عنوان تجارب منتخب مديريت شهري برگزيده شده تا در مراحل بعدي و پس از مستند سازي تجارب مورد ارزيابي قرار گيرند .
وي ادامه داد: اين 16 تجربه به صورت مشروح درآمده و پس از طي مراحل داوري در روز برگزاري كنفرانس بين المللي مديريت در روزهاي 29 و 30 آذرماه برخي به صورت سخنراني و برخي به شكل پوستر ارائه خواهند شد .
بنابراين گزارش ، كنفرانس بين المللي مديريت يكي از كنفرانس هاي مهم كشور بوده و با جنبه هاي علمي و كاربردي و با پشتوانه دانشگاهي برگزار خواهد شد.
نظر شما