پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۴ خرداد ۱۳۹۶، ۱۹:۳۲

فرمانده انتظامی شهرستان بهارستان:

کلاهبردار ۱۲۵ میلیون تومانی بهارستان به دام پلیس افتاد

کلاهبردار ۱۲۵ میلیون تومانی بهارستان به دام پلیس افتاد

بهارستان- فرمانده انتظامی شهرستان بهارستان از دستگیری کلاهبردار ۱۲۵ میلیون تومانی در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ واحد نورمحمدی بعد از ظهر پنج شنبه در جمع خبرنگاران گفت :در پی شکایت یکی از شهروندان مبنی بر اینکه فردی با فریب و ارائه اسناد جعلی جهت خرید زمین مبلغ  ۱۲۵ میلیون تومان از وی کلاهبرداری کرده بود رسیدگی به موضوع به صورت ویژه در دستورکار پلیس آگاهی  قرار گرفت.
 
این مقام انتظامی با قدردانی از هوشیاری و همکاری به موقع شهروندان با نیروی انتظامی گفت: مأموران پلیس آگاهی با هماهنگی مقام قضائی و راهنمایی های شاکی پرونده موفق شدند فرد مذکور که اخاذی کرده بود را شناسائی و دستگیر کنند .
 
وی با اشاره به اینکه کلاهبردار دستگیر شده در بازجوئی های پلیسی در مواجه با ادله و شواهد به جرم خود مبنی بر کلاهبرداری از شهروندان به مبلغ ۱۲۵ میلیون تومان اعتراف کرد، بیان داشت: متهم دستگیر شده جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی شد.
 
فرمانده انتظامی شهرستان بهارستان در پایان اظهار داشت برای جلوگیری از وقوع این نوع کلاهبرداری ها به شهروندان توصیه می شود قبل از معامله اوراق و اسناد ملکی وتجاری ارائه شده توسط فروشنده را به دقت بررسی و پس از انجام اطمینان لازم اقدام به معامله کنند و هرگونه موارد مشکوک را سریعاً به پلیس اطلاع دهند.

کد خبر 3988735

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha