به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ان پی آر، گزارش های ارائه شده از سوی وزارت دفاع آمریکا در خصوص حمله هوایی ماه مارس این کشور که منجر به کشته شدن بیش از ۱۰۰ شهروند غیر نظامی عراق در غرب موصل شد، نشان می دهد که ارتش آمریکا پیش از انجام این حمله از حضور تعداد زیادی از غیر نظامیان در محل مورد هدف جنگنده های این کشور آگاه بوده است.
«دیوید ولنا» از مقام های پنتاگون در خصوص چرایی این حمله آمریکایی ها گفت که نیروهای هوایی آمریکا پیش از انجام حمله مطلع شدند که نیروهای ارتش عراق از دو سو تحت محاصره داعش قرار گرفته و از ساختمان محل اختفای مهمات داعش به سمت آنها شلیک می شود.
در پی این گزارش نیروهای هوایی آمریکا به جهت کمک به نیروهای عراقی به منطقه الجدیده واقع در غرب موصل وارد عمل شد و ساختمان مذکور تحت کنترل داعش را مورد هدف قرار دادند.
نظر شما