۶ خرداد ۱۳۹۶، ۱۲:۰۵

در سال تحصیلی ۹۶-۹۵،

۲ هزار دانشجو در شوراهای صنفی علوم پزشکی فعالیت می کنند

۲ هزار دانشجو در شوراهای صنفی علوم پزشکی فعالیت می کنند

دو هزار و ۱۱۱ نفر در قالب اعضای فعال شورای صنفی دانشگاه های علوم پزشکی در دانشگاه‌ها، خوابگاه‌های دختران، پسران و متاهلی به ارایه خدمات و پیگیری مطالبات صنفی دانشجویان می‌پردازند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مفدا، بر اساس آمار اداره کل دانشجویی وزارت بهداشت، در سال تحصیلی ۹۶-۹۵ تعداد کل فعالان شورای صنفی ۵۶ دانشگاه علوم پزشکی کشور ۲ هزار و ۱۱۱ نفر است که از این تعداد ۳۸۱ نفر دبیران شورای صنفی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور هستند و یک هزار و ۷۳۰ نفر به عنوان اعضای شورای صنفی دانشگاه‌ها مشغول به فعالیت هستند.

آمار شورای صنفی دانشجویان در سال تحصیلی ۹۶-۹۵ در دانشگاه‌های علوم پزشکی به شرح زیر است:

آمار شورای صنفی دانشجویان در سال تحصیلی ۹۶-۹۵

واحد دانشگاهی تعداد دبیر (واحد شورای صنفی) تعداد اعضاء
دانشگاه ۶ ۵۲
دانشکده ۱۸۸ ۱۰۰۳
خوابگاه پسران ۷۹ ۲۸۱
خوابگاه دختران ۱۰۶ ۳۹۰
خوابگاه متاهلی ۲ ۴
جمع ۳۸۱ ۱۷۳۰

جمع کل فعالان شورای صنفی ۲ هزار و ۱۱۱ نفر است.

این در حالی است که در سال تحصیلی ۹۵-۹۴ در ۶۰ دانشگاه علوم پزشکی کشور جمع کل فعالان شورای صنفی یک هزار و ۹۶۷ نفر بود و آمار اعضای فعال شورای صنفی دانشگاه های علوم پزشکی کشور و شمار اعضای آن و همچنین تعداد دبیران شورای صنفی دانشگاه ها رشد قابل توجهی نسبت به سال قبل داشته است.

آمار شورای صنفی دانشجویان در سال تحصیلی ۹۵-۹۴

واحد دانشگاهی تعداد دبیر( واحد شورای صنفی)  تعداد اعضاء
دانشگاه ۶ ۳۵
دانشکده ۱۷۳ ۹۱۱
خوابگاه پسران ۸۲ ۲۸۰
خوابگاه دختران ۹۹ ۳۷۷
خوابگاه متاهلی ۱ ۳
جمع ۳۶۱ ۱۶۰۶

جمع کل فعالین شورای صنفی در سال تحصیلی گذشته یک هزار و ۹۶۷ نفر بود.

عباس عطوف مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت نیز با اشاره به ضرورت تشکیل شوراهای صنفی در دانشگاه‌ها گفت: شوراهای صنفی به منظور ایجاد بستر مناسب برای تقویت زمینه های همفکری، مشارکت، تصمیم سازی، برنامه ریزی و همکاری دانشجویان در امور صنفی تشکیل شده است. همچنین حفظ، پیگیری حقوق و حریم دانشجویی و پررنگ کردن نقش مشورتی دانشجویان از دیگر اهداف راه اندازی شوراهای صنفی است.

وی اظهار داشت: شوراهای صنفی در راستای پیگیری مطالبات صنفی دانشجویان نقش ایفا می کنند، شورای صنفی، نهادی تزئینی نیست و هدف از احیای این شوراها مشارکت فعال دانشجویان در بهبود وضع معیشتی خود آنها است.

عطوف تاکید کرد: مسئولان و مدیران وزارت بهداشت و روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور تنها در صورتی موفق به ارایه مطلوب امکانات به دانشجویان خواهند شد که خود آنان در قالب تعاملات سازنده با مسئولان و دانشجویان مشارکت فعالی داشته باشند.

مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت با اشاره به این نکته که نگاه وزارت بهداشت به شوراهای صنفی نگاه راهبردی است، گفت: آن چه که می‌تواند مشکلات معیشتی دانشجویان در حوزه مدیریت خوابگاهی را مرتفع کند، نگاه متفاوت و راهکارهای خلاقانه دبیران شوراها است.

کد خبر 3989629

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha