پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۹ خرداد ۱۳۹۶، ۱۰:۴۱

روزهایی که در انتظار وزنه‌برداری است؛

تسویه‌حساب «آیان» با ائتلاف مرادی و همقطارانش

تسویه‌حساب «آیان» با ائتلاف مرادی و همقطارانش

شکست رئیس فدراسیون وزنه برداری ایران و دوستانش در انتخابات فدراسیون جهانی و برنده شدن پیرمرد مجارستانی کار را برای ورزشکاران ایران سخت خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی مرادی تا همین چندی پیش با امید و انگیزه فراوانی به نتایج سفرهای خارجی و رایزنی های بین المللی خود می‌بالید و با تصویرسازی مشاورانش، خود را در یکقدمی صندلی ریاست و یا دبیر کلی فدراسیون جهانی می دید.

غافل از اینکه، روز گذشته، نتیجه تلاش او و مشاوران چیزی جز شکست و ناکامی در انتخابات فدراسیون جهانی نبود. شکستی که تاماش آیان، همان پیرمرد بانفوذ مجار بر این گروه تحمیل کرد و نشان داد هنوز دود از کنده بلند می شود.

سودای ریاست و دبیر کلی فدراسیون جهانی وزنه برداری، از سال گذشته به سر علی مرادی افتاد و او را در نهایت در جبهه «آنتونیو اروسو» ایتالیایی قرار داد. فردی که با ذهنیت پایان دادن به امپراطوری تاماش آیان، ائتلافی را تشکیل داد و علی مرادی هم به عنوان یکی از بازیگران اصلی این ائتلاف وارد گود شد.

به هر حال نتیجه این زورآزمایی بین المللی در عرصه وزنه برداری جهان به پیروزی آیان با ۸۶ رای و شکست اروسو با ۶۱ رای انجامید. پیرمرد مجار با این پیروزی توانست ۴ سال دیگر به عمر ۱۲ ساله اش بر مسند ریاست فدراسیون جهانی بیافزاید تا بتواند از این پس با خیالی آسوده و سر فرصت به تسویه حساب با ائتلاف مخالفش بپردازد!

پس از شکست اروسوی ایتالیایی، علی مرادی هم شانس رقابت برای کسب دبیر کلی را از دست داد و صلاح دید کنار بکشد. این کناره گیری به سود «محمد جلود» دبیر کل کنفدراسیون آسیا تمام شد و این مدعی عراقی را با ۸۸ رای برای چهار سال به عنوان دبیر کل جدید فدراسیون جهانی معرفی کرد.

مطمئنا از این پس علی مرادی و بسیاری از هم پیمانان ناکامش باید منتظر روزهای سخت و دشواری در عرصه بین المللی باشند. بازی پیچیده و سختی که تاماش آیان به خوبی قواعد آن را می داند و می تواند به خوبی رقبا  و مخالفانش را از صحنه محو کند.

به هر حال علی مرادی با این تصمیم نه تنها جایگاه خود را دچار مشکل و تزلزل کرد، بلکه وزنه برداری ایران و ملی‌پوشان عنوان‌دار ما را هم در شرایطی قرار داد که از این پس علاوه بر جدال روی تخته، باید خارج از میدان هم با اتفاقات پشت پرده بجنگند. همان اتفاقی که در بازیهای المپیک ۲۰۱۶ ریو گریبان بهداد سلیمی را گرفت و به ما نشان داد حرکت بر خلاف نظر تاماش آیان و دوستانی همچون محمد جلود عراقی چه عواقبی دارد.

کد خبر 3992217

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha