به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد حسینی صبح سه شنبه در نخستین کارگروه فرهنگی و اجتماعی استان در سال جاری اظهار داشت: با توجه به تأکیداتی که در سال های اخیر در بحث سرمایه های اجتماعی گوشزد شد و با تأکیدات مقام معظم رهبری اقداماتی در حوزه آسیب های اجتماعی با محوریت قوه مجریه آغاز شده است.
وی بیان کرد: در همین راستا نیاز است که دستگاه های متولی برای جذب و تخصیص بیشتر اعتبارات اختصاص داده شده به این حوزه از دستگاه های بالادستی تلاش بیشتری انجام دهند.
آسیب های اجتماعی ناشی از مشکلات چندین ساله در جامعه است
معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه در بسیاری از مسائل شروع کننده خوبی هستیم اما برای به نتیجه مطلوب رساندن با مشکل مواجه هستیم، عنوان داشت: یکی از دلایل این امر شاید این باشد که ارزیابی درستی از اقدامات خود نداریم.
حسینی با اشاره به اینکه آسیب های اجتماعی ناشی از مشکلات چندین ساله در جامعه است، بیان داشت: برای حل این مشکلات نیاز است که دستگاه ها از نگاه جزیره ای خارج و با نگاه تعاملی به آن بپردازند.
وی با بیان اینکه مسائل اجتماعی همانطور که دیرهنگام اتفاق می افتد اثرات آن نیز دیرهنگام خواهد بودف ادامه داد: از این رو طبیعی است که اقدامات انجام شده برای حل آن نیز دیر پاسخ خواهد داد.
لزوم توجه جدی به بخش پژوهش در بحث آسیب های اجتماعی
معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار خراسان جنوبی بر لزوم تغییر نگاه در حوزه مسائل اجتماعی و فرهنگی تأکید کرد و گفت: در این حوزه وقت و سرمایه زیادی صرف می شود اما چون نگاه واحدی وجود ندارد و هر بخشی قهرمانانه و مدعی کار خود را انجام می دهد به نتیجه نمی رسیم.
حسینی اضافه کرد: بنابراین نیاز است که هر کدام از اعضای کارگروه ابتدا نگاه خود، بعد پیرامون و در نهایت جامعه را تغییر دهد.
وی با انتقاد از اینکه شعارهای زیبا می دهیم که منطبق با دین هم هست، بیان کرد: با این وجود انچه ارداه کرده و انجام می دهیم با حرف ها و شعارهایمان یکی نیستند.
وی با تأکید بر لزوم توجه جدی به بخش پژوهش در بحث آسیب های اجتماعی، افزود: علاوه بر پژوهش بخش اموزش هموراه در همه چالش ها بزرگترین نقش را داشته که نیاز است به آن توجه جدی شود.
نظر شما