پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۹ خرداد ۱۳۹۶، ۱۴:۳۷

مدیر شبکه بهداشت و درمان بهارستان:

ادارات بهارستان تمایلی به مشارکت در برخورد با دستفروشان ندارند

ادارات بهارستان تمایلی به مشارکت در برخورد با دستفروشان ندارند

بهارستان- مدیر شبکه بهداشت و درمان بهارستان گفت: ادارات بهارستان تمایلی به مشارکت در برخورد با دستفروشان ندارند.

دانوش دمیریان، در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: دوره گردی جزو مشاغل مزاحم محسوب شده و از آنجا که جزو واحدهای صنفی به شمار نمی آیند ، نظارتی بر آنان نیست و اساسا صنفی ندارند که اصناف با آنان برخورد کند بلکه برخورد با آنان در حیطه اختیارات اداره اجرائیات شهرداری است.

وی افزود: شبکه بهداشت و درمان، قدرت اجرایی برخورد با دوره گردها را ندارد بلکه مراتب به شکل مکتوب و مستمر به شهرداری اطلاع داده می شود تا از طریق ستاد رفع سد معبر با آنان برخورد شود اما متاسفانه تعداد بسیار  زیاد این دستفروشان کار را برای شهرداری ها نیز دشوار کرده است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهارستان با اشاره به تشکیل تیم های مشترک در مقاطع خاص و برخورد مقطعی با این پدیده گفت: شبکه بهداشت و درمان بهارستان آمادگی دارد تا نسبت به افزایش تیم ها و فعالیت آنها اقدام کند اما متاسفانه سایر نهادهای ذیربط در این زمینه تمایل به مشارکت ندارند.

وی با تاکید این نکته که با فرارسیدن فصل گرما شرایط نگهداری و فراوری مواد توسط دستفروش ها مناسب نیست گفت: با توجه به این که دوره گردهایی که مواد غذایی عرضه می کنند فاقد کارت بهداشتی هستند بنابراین احتمال آلودگی این مواد به بیماری های انگلی، قارچی و عفونی وجود دارد.

دمیریان تاکید کرد: افراد دوره گرد عرضه کننده مواد غذایی جا و مکان ثابت نداشته و اغلب برحسب شرایط و میزان فروش از نقطه ای به نقطه دیگر تغییر مکان می دهند که این نوع غذاهای عرضه شده از سوی دوره گردها فاقد ارزش تغذیه ای می باشد چراکه در تهیه آنها از موادی با کیفیت بسیار پایین و تایید نشده و ارزان قیمت استفاده می شود.

وی اظهار کرد: این افراد برای خوش رنگ تر شدن مواد غذایی و جلب و جذب مشتریان از رنگ های صنعتی غیر خوراکی و با غلظت زیاد استفاده می کنند که مصرف آنها سلامت فرد را با خطر مواجه می کند.  

مدیر شبکه بهداشت و درمان بهارستان در ادامه گفت: این غذاهای غیر بهداشتی در طول روز به مدت زیادی در دمای محیط نگهداری می شوند که با توجه به نوع ماده غذایی احتمال فاسد شدن آن بالا می رود.  

وی افزود: این نوع مواد غذایی معمولا در فضاهای روباز تهیه و عرضه می شوند که به راحتی احتمال انتقال آلودگی توسط حشرات، جوندگان، گرد و غبار در آنها وجود دارد.  

دمیریان خاطر نشان کرد: برخی مواقع مواد غذایی عرضه شده از سوی فروشندگان دوره گرد فاقد بسته بندی مناسب بوده و اغلب در ظروف و کاغذهای آلوده به مشتریان عرضه می شود که این نیز به نوبه خود عوارض نامطلوب متعددی را برای مصرف کنندگان به دنبال دارد.  

وی از همشهریان خواست در صورت مشاهده هر گونه تخلف در زمینه مواد غذایی با شماره تلفن ۱۹۰ وزارت بهداشت یا (۵۶۳۲۱۰۱۸) واحد بهداشت محیط شهرستان بهارستان تماس حاصل کنند.

کد خبر 3992647

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha