به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از جهادکشاورزی هرمزگان، منصور شفیعی بیان داشت: شهرستان بندرعباس به دلیل شرایط آب و هوایی مناسب مستعد تولید لیموترش با کیفیت مطلوب است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بندرعباس از شروع برداشت لیموترش در این شهرستان خبر داد و گفت: سطح زیرکشت لیمو ترش مثمر در این منطقه ۳۵۰هکتار است و پیش بینی می شود از این سطح ۳هزارو۵۰۰تن محصول برداشت شود.
شفیعی افزود: به دلیل رعایت اصول فنی و مبارزه با بیماریها، تولید امسال نسبت به سال قبل ۵درصد افزایش دارد. محصولات تولید شده برای مصرف تازه خوری در بازارهای استان عرضه می شود.
شفیعی اضافه کرد: بخشی از محصولات تولیدی شهرستان بندرعباس به استانهای کرمان وفارس ارسال می شود. برداشت محصول لیمو ترش در بندرعباس از اوایل خرداد ماه آغاز وتا اواسط مرداد ماه ادامه دارد
نظر شما