پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۰ خرداد ۱۳۹۶، ۰:۳۵

رئیس سازمان جهاد کشاورزی قم خبر داد؛

پیش‌بینی خرید تضمینی ۲۴ هزار تن گندم در قم

پیش‌بینی خرید تضمینی ۲۴ هزار تن گندم در قم

قم - رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم گفت: پیش‌بینی می‌شود در سال ۹۶ بیش از ۲۴ هزار تن گندم در استان قم خریداری کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا طلایی شامگاه سه‌شنبه در نخستین جلسه کارگروه اقتصادی استان قم که در سالن امام جواد(ع) استانداری قم برگزار شد، با بیان اینکه خریدهای تضمینی محصولات کشاورزی از ۲۰ اردیبهشت‌ماه آغاز شده است، گفت: تاکنون ۲ هزار و ۶۰۰ تن کلزا، هزار و ۵۰۰ تن گندم و سه هزار و ۵۰۰ تن جو از کشاورزان استان قم خریداری شده است.

وی با تأکید بر اینکه پرداخت هزینه‌های محصولات تضمینی در اسرع وقت انجام می‌شود، افزود: فروشندگان جو از طریق بورس کالای کشاورزی و گندم کاران نیز با دریافت ۵۰ درصد از قیمت محصول توسط شرکت غله محصول خود را به صورت تضمینی واگذار کرده‌اند.

خرید تضمینی ۲۱ هزار تن جو در سال گذشته

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم با بیان اینکه سالانه ۸۰ هزار تن جو در استان تولید می‌شود، گفت: به دلیل نزدیکی قیمت بازار و خرید تضمینی جو، اغلب عرضه این محصول در بازار انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه یکی از مشکلات حوزه کشاورزی در سال ۹۵ سرمازدگی برخی محصولات بود، افزود: حدود ۱۰۰ درصد درختان انار، ۹۰ درصد مزارع زیتون و حتی محصولات انگور و گردو در سال گذشته دچار سرمازدگی شدند.

مشکل نبود حمایت بانک‌ها در حوزه کشاورزی

طلایی با اعلام اینکه پیگیر دریافت حق بیمه طوفان‌زدگی و ریزش غلات کلزا و جو در سال جاری هستیم، گفت: متأسفانه نبود حمایت بانک‌ها در حوزه کشاورزی و کمرنگی فعالیت صندوق‌های بیمه و تأمین برق مزارع کشاورزی از مهم‌ترین مشکلات ماست.

وی یکی دیگر از برنامه‌های اشتغال‌زایی حوزه کشاورزی استان را به‌کارگیری فارغ‌التحصیلان این بخش عنوان کرد و گفت: سال گذشته بیش از ۱۴۸ تحصیل‌کرده حوزه کشاورزی در آزمون سراسری شرکت کردند که با قبولی ۱۲۰ نفر آنان قم رتبه دوم در میزان پذیرش را داشت.

کد خبر 3992991

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha