پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۰ خرداد ۱۳۹۶، ۸:۳۷

نماینده ولی فقیه در کردستان:

مبلغین مانع تفرقه اندازی دشمنان شوند/حفظ وحدت نیازضروری جامعه است

مبلغین مانع تفرقه اندازی دشمنان شوند/حفظ وحدت نیازضروری جامعه است

سنندج - نماینده ولی فقیه در استان کردستان گفت: مبلغین خطر تفرقه اندازی های دشمنان را باید گوشزد کنند و با روشنگری های خود مانع شوند که دشمنان جوانان را از اسلام و دین دور کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله سیدمحمد حسینی‌شاهرودی شامگاه سه شنبه در همایش طلایه داران تبلیغ که به مناسبت ماه مبارک رمضان برگزار شد، اظهار کرد: ماه رمضان ماه مهمانی خدا است که در این ماه همه بندگان به عبادت و تزکیه روحی و معنوی دعوت می شوند.

وی با اشاره به اهمتی وحدت و همدلی در جامعه، گفت: قدردان این گردهم آمدن ها و وحدت باشیم زیرا همدلی و انسجام نعمتی است که خداوند به ما عطا کرده و یک توفیق و سعادت الهی است.

نماینده ولی فقیه در استان کردستان با اشاره به برکات معنوی ماه رمضان، افزوود: کسانی که در ماه رمضان دعوت خدا را می پذیرند و با انجام عبادت و روزه داری، میهمان سفره برکات مادی و معنوی خداوند هستند.

وی گفت: در قرآن کریم به رعایت تقوی سفارش فراوان شده است و تقوی مورد تکریم الهی قرار گرفته است زیرا نتیجه ماه رمضان وروزه باید کسب و تقویت تقوی باشد.

آیت‌الله حسینی‌شاهرودی با بیان اینکه تقوی معیاری است که به انسان بینش و دانایی می دهد، افزود: ماه رمضان دارای شیرینی های زیادی است که یکی از این شیرینی ها چشیدن طعم عبادت و تقویت تقوی است.

وی با اشاره به اینکه کسانی که تقوی را در خود تقویت می کنند به دنبال گناه نمی روند، گفت: انبیا و اولیای خداوند همواره در مسیر خداوند حرکت کرده اند، حرکت در راه خدا و قرار گرفتن در مسیر الهی سبب دوری انسان از شیطان می شود.

نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به رسالت و وظیفه خطیر روحانیون در تبلیغ دین خدا، افزود: ما باید اول به خود توجه کنیم اگر می خواهیم مبلغ واقعی دین باشیم باید ابتدا دین را در خودمان تقویت کنیم و آن را در زندگی خودمان پیاده کنیم.

وی با اشاره به اینکه مبلغ باید دنباله رو سیره و روش پیامبر(ص) باشد، گفت: رفتار و عمل ما روحانیون باید طوری باشد که مردم را به سمت دین جذب کنیم و الگوی حسنه را در زندگی خود پیاده کنیم.

آیت الله حسینی شاهرودی با اشاره به اینکه علما باید دارای خشیت الهی باشند، گفت: اگر کسی در وجود او خشیت الهی موجود نباشد نمی تواند مبلغ دین الهی باشد.

 وی با اشاره به تلاش های متعدد دشمن برای روی گردانی مردم از دین، گفت: مسلمانان باید دشمنان مشترکشان را بشناسند و با اتحاد و حفظ وحدت با آنها مبارزه کنند.

آیت الله حسینی شاهرودی با اشاره به دشمنی یهود با مسلمانان و هشدارهای قرآنی، گفت: دشمن اصلی مسلمانان آمریکا و اسرائیل است که با فروش سلاح به دیگران، گروه های مختلف را برای جنگ بر علیه مسلمانان تحریک می کند.

وی با اشاره به زورگویی حاکمان ظالم بر مستضعفین، گفت: مبلغین خطر تفرقه اندازی های دشمنان را باید گوشزد کنند و با روشنگری های خود مانع شوند که دشمنان جوانان را از اسلام و دین دور کنند.

نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری به اهمیت و لزوم تجهیز طلاب به علوم روز برای مبارزه با شبهات اشاره کرد و گفت: یک مبلغ دینی باید با سروسامان دادن به امور تبلیغی و معنوی خود تلاش کند با علوم روز آشنا شده و این علوم را در راه مبارزه با تبلیغات منفی و شبهات بکار گیرد.

وی استفاده از روش ها و راهبرد های نوین در حوزه تبلیغ را لازم دانست و گفت: استفاده از شیوه های نو و راهبردی های پویا و جدی در مبارزه با تهاجم فرهنگی دشمنان با مساعدت و کمک همه مبلغین و طلاب میسر می گردد.

آیت الله حسینی شاهرودی گفت: روحانیون از ابزارها و امکانات مختلف برای کارهای دینی و تبلیغی بهره برداری کنند و مسئله تبلیغ باید به گونه ای فراگیر شود و کسانی نباشند که از فهم و آموزش دینی محروم باشند.

کد خبر 3993039

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha