فهيم عباسي، تهيه كننده اين سريال، در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن اعلام اين خبر گفت: "در حال حاضر پيش توليد سري دوم اين سريال سپري مي شود و بر اساس برنامه ريزي از 20 آبان مرحله تصويربرداري آغاز مي گردد. فيلمنامه اين سريال به وسيله حميد لبافي نوشته مي شود و تاكنون متن 15 قسمت از سريال به طور كامل براي توليد آماده شده است و تا زمان كليد خوردن متن 40 قسمت آماده مي شود."
وي در مورد داستان سري جديد اين سريال توضيح داد: "قصه در يك استراحتگاه كوهستاني مي گذرد. عمو اكبر مسئوليت اين محل را بر عهده دارد و مراد كه به نوعي شاگرد عمو اكبر محسوب مي شود از شهر اقلام مورد نياز را براي استراحتگاه مي آورد. در هر قسمت با ورود افراد مختلف به اين استراحتگاه اتفاق هايي به وجود مي آيد كه محور اصلي داستان را تشكيل مي دهد. كارگرداني اين مجموعه را نويد ميهن دوست انجام مي دهد."
مجموعه تلويزيوني "آئينه" به مناسبت سال پيامبر اعظم (ص) ساخته شده است و پخش سري نخست آن تا ابتداي ماه مبارك رمضان طول كشيد. مضمون سريال درباره سنت هاي پيامبر (ص) است و در قالب داستان هاي اين سريال تعدادي از سنت هايي كه در جامعه از يادها رفته يا نسبت به آنها بي توجهي وجود دارد، مورد بررسي قرار مي گيرد. اين سريال بخشي از هنجارها و ناهنجاري هاي اجتماعي را مطرح مي كند و در پايان هر قسمت كارشناس برنامه به توضيح سنت مورد نظر مي پردازد.
اين سريال كه به سفارش شبكه يك سيما و مشاركت مركز پژوهش هاي اسلامي توليد مي شود، در قالب 90 قسمت 20 دقيقه اي توليد و به صورت شبانه از شبكه يك پخش خواهد شد.
سري دوم مجموعه تلويزيوني "آئينه" با استفاده از داستان و عوامل توليد جديد دو هفته ديگر جلو دوربين ميرود.
کد خبر 399321
نظر شما