به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله نورالله طبرسی در خطبه های نمازجمعه ساری با گرامیداشت فرارسیدن ماه مبارک رمضان اظهار داشت: عمل به قرآن باید در دستور کار قرار گیرد و از فیوضات ماه مبارک رمضان بهره مند شویم.
وی با تاکید بر اینکه سبک زندگی اسلامی و قرآنی باید در جامعه نهادینه شود افزود: ماه رمضان ماه نزول قرآن است و باید به دنبال اسلام ناب محمدی برگرفته از قران کریم باشیم.
نماینده ولی فقیه در مازندران، از قرآن کریم به عنوان مظهر هدایت انسان ها یاد کرد و گفت: نباید به دنبال مکتب های دارای ایسم باشیم و باید کلام وحی را بشنویم و به آن عمل کنیم.
آیت الله طبرسی، با بیان اینکه قران کریم برای هدایت بشر نازل شده است خواستار توجه و عمل کردن به آن شد و گفت: در شرایط کنونی به صورت عملی به منویات قران توجه نداریم.
امام جمعه ساری، کمک به نیازمندان و دستگیری از فقرا را از اعمال پسندیده در ماه مبارک رمضان برشمرد و گفت: باید در ماه رمضان به فکر نیازمندان و مستمندان باشیم و برای رفع مشکلات آنان توجه و تلاش کنیم.
وی با تقدیر از مشارکت پرشور مردم در انتخابات خواستار روشن شدن وضعیت نتایج انتخابات در ساری شد و گفت: اگر تقلب شد باید باطل و اگر تخلف باید چاره اندیشی شود و مسئولان باید در این زمینه وضعیت را روشن کنند.
امام جمعه ساری، با اشاره به حوادث ۱۵ خرداد سال ۴۲ ولایت فقیه را ضامن بقای انقلاب اسلامی برشمرد و گفت: اگر به ولایت فقیه ایمان نداشته باشیم به سرنوشت کشورهایی نظیر یمن، افغانستان و دیگر کشورها مواجه می شویم.
نظر شما